Дневен хороскоп - четвъртък, 12 юли 2018

Хороскоп

11-07-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Опитайте се да обърнете внимание на малките неща. Това, което сега изглежда незначително, може по-късно да играе важна роля. Възможно е да имате нужда от подкрепата на стари приятели. 

     
 

Телец

Денят обещава успех в работата и творческата дейност. Ще има възможност да направите това, от което се интересувате от дълго време или да научите нещо съвсем ново. Много Телци ще трябва да променят плановете си, да се откажат от някои развлечения или лични срещи.

     
 

Близнаци

Денят ще премине добре, ако определите правилно приоритетите си. През първата половина на деня трябва да се съсредоточите върху това, което е наистина важно. Колкото по-малко се разсейвате, толкова по-добре. По-късно ще бъде възможно да преминете към други задачи.

     
 

Рак

Дръжте за себе си най-добрите идеи, не споделяйте важна информация с малко познати хора. За своите преживявания може да споделяте само с най-близките си. Трябва да се внимава при решаването на финансови проблеми.

     
 

Лъв

Имате много за какво да мислите, предстои да вземате трудни решения. Разкриват се нови задачи и между тях може да има и по-сложни. Възможни са промени на работното място. Отначало те ще ви притеснят, но после ще се възползвате от това, което се случва.

     
 

Дева

Не е лесно да останете спокойни: събитията от този ден могат да ви разстроят и да ви разгневяват. Същевременно ситуацията изисква добре обмислени и балансирани решения. Оставяйки се на емоциите, лесно може да правите грешки.

     
 

Везни

Не вземайте важни решения в началото на деня. По това време е много трудно да прецените правилно вашите силни страни, да разберете какво се случва. Освен това някой може да ви подведе.

     
 

Скорпион

Днес ще се опитвате вие да давате тон за “хорото”, макар че не сте избрали най-удачното време. По-възрастни от вас хора може да ви създават проблеми. Вашите делови амбиции няма да донесат очакваните резултати. Отделете време и на себе си и го посветете на вашите интереси.

     
 

Стрелец

Много неща зависят от това как ще се развият събитията. Не изпадайте в прекален ентусиазъм. Наблегнете на практичната страна на нещата. Неочаквана среща може да ви развълнува доста.

     
 

Козирог

По-добре да не очаквате лесни победи. За да успеете, днес ще трябва да преодолеете някои трудности, да спечелите надмощие над някои хора. Възможно е да объркат вашите планове и да ви принудят да правите това, което не бихте искали да правите.

     
 

Водолей

Днешният ден носи известно напрежение, а вие сте непредсказуеми. Трудно може да се предвидят вашите реакции. Постарайте се да се освободите от излишните ангажименти и до колкото можете да прекарате деня в пълно спокойствие.

     
 

Риби

Преобладават негативните тенденции през деня, но все пак може и да успеете с това, което сте се захванали. Трудностите няма да ви откажат. Бъдете сдържани. По-добре е да се въздържате от действия и изявления, които могат да шокират някого или просто да предизвикат объркване.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят носи негативна енергия. Хората палят от раз. В този период силно нараства вероятността от възникване на различни конфликти и спорове. И ако навреме не се прекратят, острите ситуации могат да се проточат много дълго. В този ден всяка недостатъчно обмислена дума, може да се възприеме едва ли не като кръвна обида и човек започва да го занимава единствено въпросът “как да отмъсти?”.  Не допускайте в съзнанието си отрицателни мисли и негативни емоции, борете се с тях. Бъдете сдържани, търпеливи и внимателни през днешния ден. Не вярвайте на никакви предложения от непознати хора. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти. Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Домът се изчиства с огън, благовония. Да се избягват тъмни места и мътна вода. Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели.