Джони Деп е обвинен в побой - bulgaria.utre.bg

Джони Деп е обвинен в побой

10 юли 2018, 19:57 | Марияна Толева
  • Снимка:
    Facebook

Нападнал е член от снимачния екип

Джони Деп в обвинен в побой на член от снимачен екип на филм, в който участва. Действието се е развило през април миналата година на снимачната площадка „Град на лъжите“. Грег Брукс е участва именно в подбора на местата за заснемане. След дълъг снимачен ден той е казал, че снимките трябвало да приключат. Дори режисьорът обаче не е посмял да съобщи това на актьора.

След като Брукс е казал на Деп, че спират работа за деня, е получил два удара в гърдите и разбира си няколко словесни обиди. Карибският пират дори е направил оферта на Брукс да му плати 100 000 долара и да го удари в лицето.

В крайна сметка Брукс бил уволнен от екипа, тъй като отказал да подпише документи, че няма да съди компанията, продуцент на лентата.

Брукс е подал съдебен иск срещу Деп, като не е ясно какво обезщетение иска. Мъжът твърди и че актьорът използвал алкохол и наркотици по време на снимките.

Е, това не е първо обвинение срещу холивудската звезда и е поредно дело срещу него. Деп съди бившите сътрудници заради измами, наскоро се разведе, което също мина през шумен съдебен процес.

МултимедияКоментари (1)

Потребител
Анонимен
Бияч,насилник! Какво следва психопат убиец?
ЗАЩО винаги изнудвате известните с добри сърца за пари и ги изкарвате ненормални? Някой от тях са свестни хора. Основават фондации.
Даряват милиони за благотворителност. Тези хора са станали известни благодарение на таланта си. Някой от тях настина са луди. Но,има и такива чийто сърца са към света. Джони е един от тях. Вместо да го хулите, седнете и гледайте някой негов филм! Спрете с тези хули преди да стане твърде късно.
ОБИЧАМ ТЕ КАПИТАНЕ!!!
28 юли, 23:35 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Свят