Павлова: Нападките на БСП са плод на политическа злоба

Политика

10-07-2018, 18:31

Снимка:

Facebook

Автор:

Марияна Толева

Всичко от Автора

Още по Темата:

БСП оценява европредседателството: Красива, но празна опаковка

Тактика на социалистите е да атакуват най-успешните политики и постижения

БСП използва старата си тактика да атакува най-успешните политики и постижения на българското правителство. Това коментира по повод критиките на столетницата министърът на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова в интервю за „Фокус“.

„БСП отново критикува безспорните постижения на България и не е разбрала кои бяха приоритетите в Програмата на Българското председателство на съвета на ЕС, представени на 1 декември 2017 г. в Народното събрание на Република България и със свое решение изрази подкрепа за Програмата“, заяви Павлова.

Социалистите се опитват да създадат впечатление, че е активна опозиция, заяви Павлова. А основната им цел е да дискредитират правителството, както с протести, така и с вотовете на недоверие, планирани по график и без аргументи

„Всички хули и нападки са плод на политическа злоба и завист. БСП няма конструктивни предложения или визия, а само яростна борба за власт на всяка цена на принципа „3 пъти катастрофирах, и вече се научих как да карам колата“, каза още Лиляна Павлова.