Дневен хороскоп - сряда, 11 юли 2018

Хороскоп

10-07-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Тези, които проявяват прекалена арогантност и самонадеяност, ги очакват финансови загуби. При някои хора са възможни неочаквани доходи, но всички те ще бъдат веднага разпределени по предназначение.

     
 

Телец

Вдъхновение, творческа работа, способност да преобразувате негативните моменти в работата. Възможни приходи от бизнес сътрудничество. Денят е също така благоприятен за почивка и пътуване.

     
 

Близнаци

Чудесен ден, който дава определена свобода и възможност да се коригира съдбата в границите, които са дадени първоначално. Времето на приятелите - възможно е да получите подкрепа от тях. Те могат да изиграят решаваща роля.

     
 

Рак

Ако не се чувствате способни за работата, която ви очаква, по-добре ще е да се оттеглите вместо да я започвате. Денят предразполага към уединение и духовна работа. Контактите с другите могат да ви се отразят зле. Противоречивост, прибързаност в преценките.

     
 

Лъв

Днес можете да забравите за назначена среща. Вашата уклончивост или неоткровеност може да предизвика разправии с близките ви. Жизненият ви потенциал леко намалява, така че може да почувствате слабост и неразположение.

     
 

Дева

В днешният ден ще трябва да се заемете с решаването на ежедневните проблеми, натрупани отскоро. Опитайте се да щадите нервната си система, не изпускайте нервите си за всяко малко нещо.

     
 

Везни

В романтичните отношения някои хора в този ден ще преживеят сложни психологически проблеми от двойствен характер от типа на „обичам те – мразя те". Обстоятелствата ще ви принудят да направите своя избор, колкото да не ви се иска.

     
 

Скорпион

Възможни са отрицателни емоции в семейството и любовта. Постарайте се да покажете повече грижовност и внимание по отношение на другите. Внимавайте с храната, тъй като са възможни проблеми със стомаха.

     
 

Стрелец

Енергийният подем ще се отрази на работоспособността ви. Не отлагайте решаването на важни проблеми. От днес започвайте да действате сериозно и напористо. Възможно е да ви очакват промени в личния ви живот.

     
 

Козирог

Динамично одобрение на вашите идеи и планове. Един добър ден за конструктивно обсъждане, полезни спорове. Ефективността на вашите усилия е висока. Благоприятно е за развитието на делова стратегия. Вашите инициативи ще бъдат оценени подобаващо.

     
 

Водолей

Обществената работа ще носи удоволствие на хората, които се занимават с това. На този ден ще можете да реализирате творческите инициативи и проекти, планирани дългосрочни планове. Помощта и подкрепата идват сами.

     
 

Риби

Ден за идеализъм и липса на всякаква практичност. Засилва се вашата духовна осъзнатост. Може да получите морална или материална награда за вашите доброта и честност показани по-рано.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на Кармата, благоприятен и един от най-светлите. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела, също така за енергийно прераждане и вътрешна алхимия. Колкото повече човек работи на всички равнища, от физическо до духовно, толкова по ефективно се развива ефирното тяло. В никакъв случай не трябва да има застой на енергията. Денят не предразполага към активни прояви и начало на нови дела. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Не трябва да се предавате на напразни мечтания и да пребивавате в сънливо състояние. Не трябва да изпадате в униние - песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Добре е да простите на враговете си, на хората, които са ви обидили, да изплатите дълговете си, да се възстановяват отношения. Трябва да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите, да се вглеждате в себе си.

Не трябва да се яде днес месо. Добре е да се използват зеленчуци, плодове и техните сокове. Полезно е сухото гладуване.