Дневен хороскоп - вторник, 10 юли 2018

Хороскоп

09-07-2018, 18:27

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ще бъдете балансирани и спокойни по всякакъв начин. Луната ще добави енергия към вашата. Възможно е да се запознаете с човек, който ще стане за вас като духовен учител. Огледайте се внимателно около себе си, кой е този човек сред вашите приятели?

     
 

Телец

Днес ще имате натоварен ден, но ще успеете да се справите с работата си безпроблемно. Бъдете търпеливи с приятелите си и приемете, че и те имат своите проблеми. Венера подсказва, че може да имате интересни срещи. Но избягвайте клюките, защото невярната информация може да ви извади от равновесие.

     
 

Близнаци

За Близнаци това е един от удачните дни, когато можете да превърнете възможностите си в истински постижения. Ще почувствате силна нужда от обновление. Иска ви се да се освободите от старите задължения и да получите нови, вълнуващи преживявания.

     
 

Рак

Бъдете много предпазливи и внимателни днес, не ставайте твърде приказливи. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Благоприятно време за срещи. Ако не са ви поканили още, поемете инициативата вие.

     
 

Лъв

Не си вирете носа твърде високо. Дори и да сте късметлии напоследък, това е просто капка в морето в сравнение с това, което трябва да направите още в живота. Благоприятно време за укрепване на партньорските и семейните връзки. Бъдете честни и откровени – благополучието на семейството е във ваши ръце.

 

     
 

Дева

Ситуацията или обстоятелствата ще изискват да съчетавате днес целенасоченост и усърдие със сръчност, гъвкавост, общителност, маневреност, артистичност. Днес вашето щастие е във вашите ръце, от вас зависят много неща.

     
 

Везни

Хороскопът ви показва, че на този ден по време на работа трябва да бъдете обективни и самокритични. Коригирайте поведението си и някои представи за живота - след такава преоценка на ценностите, ще се отворят нови страници във вашите отношения. Пазете се от клюки и интриги, за да не станете част от тях.

     
 

Скорпион

В този ден е необходимо да се възстанови редът у дома, да се изхвърлят всички ненужни вещи, които заемат излишно място. Извършвайки символично тези действия, вие проправяте път за новото, което вече чука на вратата.

     
 

Стрелец

Днес бъдете отворени за диалог, откликвайте на предложения, осъществявайте запознанства. Добро време за разширение на контактите, сътрудничества, работа с информация. Някои ваши грешки могат да излязат на бяла светлина.

     
 

Козирог

Венера ще ви донесе добро настроение, но бъдете внимателни. Поради ваша или чужда непредпазливост може да имате неприятности, въпреки положителните тенденции. Не са изключени неясни външни обстоятелства, които да попречат да се види ясно цялата картина.

     
 

Водолей

Старайте се да съчетаете приятното с полезното. Водолеите без семейни отговорности ги очакват приятни моменти. Семейните представители на знака не трябва да флиртуват с противоположния пол. Вместо това обърнете внимание на вашата половинка.

     
 

Риби

Искате свобода и спокойствие, но няма да можете да избягате от шума и натрапчивото внимание на някои хора. Спазвайте принципа: „Доверявай се, но проверявай!”. Има опасност някой да ви забърка в интрига.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Препоръчва се да разпускате, релаксирате, медитирате, да слушате музика, но да не е рок. Когато човек отправя молитви за себе си, той получава малко, когато моли за другите, то върху него идва поток от енергия. Днес бъдете по-близко до своите близки, обърнете повече внимание на децата. Постарайте се да не зацикляте върху конкретните жизнени и особено битови проблеми. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. Лесно можете да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви мъчат. Но при условие, че сте в спокойно състояние и не се поддавате на делничната суета и натрапчиви мисли, а откриете съзнанието си към възприемане на висшата космическа информация. Никакви нови дела не се препоръчват, ако нямате достатъчно информация. От гледна точка на бизнеса денят е благоприятен само за благотворителност и спонсорство. Смята се, че средствата дадени днес за благотворителност, създават блага карма и после носят богатства както духовни, така и материални.