Младежи-ГЕРБ към Нинова: Фабрикувате скандали и търсите конфронтация когато трябва обединение - bulgaria.utre.bg

Младежи-ГЕРБ към Нинова: Фабрикувате скандали и търсите конфронтация когато трябва обединение

09 юли 2018, 10:06 | Габи Иванова
  • Снимка:
    bsp.bg

Младежите търсят сметка от социалистите докога ще търпят депутат, съден за купуване на гласове

Младежката структура на ГЕРБ остро нападна Корнелия Нинова в отворено писмо. Младежите упрекнаха соцлидерката във фабрикуване на измислени проблеми и потърсиха сметка за поредица от политически скандали от последните месеци, за които никой не понесе персонална отговорност. Сред тях са присъствието на депутат съден за купуване на гласове в редиците на социалистите, както и поредица от изказвания като „80% от българите са дебили“ и „Народният съд е необходимо правосъдие“.

„Чрез Вас се надяваме посланието ни да достигне и до онези млади от БСП. За съжаление, те нямат шанса на МГЕРБ да заемат места в НС, ЕП, изпълнтелната власт и местните парламенти, откъдето не само да пишат отворени писма под команда, но и с действията и решенията си наистина да правят света и държавата си такива, каквито ги виждат, водени от патриотизма и чувството си за отговорност“, пишат от младежката структура.

Ето и пълния текст на писмото, което беше публикувано от лидера на структурата и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев:Коментари (1)

Потребител
Боко Мазника от БРЕГ
Смешника Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, мизерия и масови самоубийства в България???
Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ???
09 юли, 12:55 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета