Седмичен хороскоп за 9 - 15 юли 2018

Хороскоп

08-07-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

С пожелание за добри и слънчеви дни!

Настъпващият период ще бъде проверка за вас до колко сте готови да използвате в живота удачните обстоятелства. Необходимо е да се огледате по-внимателно настрани и да започнете за променяте живота си към по-добро. Много неща трябва вече да останат в миналото. Предстоят ви нови деяния и сражения. Защо ви е този излишен товар по пътя към върховете, които ще покорявате? Възможно е да имате проблеми със здравето, но няма нужда да се бие тревога. Проблемите не са толкова сериозни.

Благоприятни дни- 10, 11, 14, 15

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Телец

Не съзерцавайте само, а действайте!

Да, идеи за инициативи не ви липсват, друг е въпросът дали ще си помръднете пръста за тях. Какво ще направите, за да реализирате потенциала, който ви обещават планетите? Никакви добри прогнози няма да ви помогнат, ако не се включите сами в действие. Ще трябва да обърнете внимание и на домашната работа, която изостава в къщи под самия ви нос така да се каже. Финансовите въпроси може наистина да се окажат сериозен проблем, особено, ако сте си наумили нещо. Обърнете внимание и на най-дребните подробности, за да избегнете излишно губене на време и пари.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Близнаци

В живота почти всичко става на обратно!

Думи, думи, думи!  Тъй много са важни за вашата жизнедейност. Много информация, срещи, телефонни разговори, пътувания, преговори, документи. Помислете как да смекчите напрежението в къщи. Някои ще бъдат изправени пред важно финансово събитие. Ще се занимавате с разнообразни дела, с които ще се справите бързо и успешно. Спомнете си, че вашата персона също се нуждае от внимание и се погрижете за собствената си външност и здраве.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Рак

Още мъничко ви трябва и животът би ви се сторил прекрасен!

Слънчеви Раци, родени в разгара на лятото, има много любов за вас. Само не се затваряйте в своите раковини. Ако не злоупотребявате със своите преимущества, тогава успехите ви са сигурни. Разгледайте приоритетите си по степен на важност и вземете решенията за вашите действия. Не винаги привлекателното и просто решение е най-правилното. Внимателно прехвърлете всички “за” и “против” и тогава започнете да действате. Може да станете обект на критика от по-висшестоящи.

Благоприятни дни- 08, 09

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Лъв

Дайте на Лъвовете ласки и те ще ги превърнат в любов!

Продължава вашият път към успеха. Ще сте настроени на романтична вълна и ще кипите от енергия и живот. Има вероятност благоприятно да се разреши стар финансов въпрос. Вашите действия често ще излизат от рамките на привичното, но ще успеете да накарате другите да разсъждават най–после с главите си. Необходимо е да бъдете по-търпеливи на работното място - с началство, колеги или клиенти. Отнасяйте се по-снизходително и към желанията на близките си хора. Въздържайте се от желанието си да въвеждате ред навсякъде около вас.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 08, 09, 14, 15

     
 

Дева

Предизвикателствата са възможност за себедоказване.

Във връзка с дълго продължилото напрежение, което не ви даваше възможност да се отпуснете като хората, мисля че идва време за романтика и разтуха. Възможно е някои Деви да посмеят да предприемат почти революционни промени и преустройства. През периода ще ви се даде шанс да завършите някаква стара фаза в живота си и да започнете нова. Ще разберете малко по-късно, че новите изменения ще са ви само от полза. Вашият управител Меркурий ще смекчава всякакво негативно влияние. Ще действа като чадър над главите ви, който ви пази и от дъжд и от слънце.

Благоприятни дни- 08, 09, 12, 13

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Везни

Душата ви е на различни полюси.

Съчетанието на чувства и мисли не е в твърде добра комбинация при вас. Когато сте целеустремени, тогава ви върви повече. Няма да е учудващо, ако получите внезапно и неочаквано предложение. Везните трябва да са всестранно готови за някои промени свързани с работата, заработката или здравето. Има вероятност приятели или дружелюбно настроени хора да ви предложат интересни варианти. Пазете се от неверен избор! Как точно, си  остава ваш проблем. Небесата ви подкрепят, макар и незначително.

Благоприятни дни- 10, 11, 14, 15

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Скорпион

Рискувайте, творете, обичайте!

Много се стараете другите да не ви достигнат! Това е за вас най-важното. Все се стремите към някакви победи, пък даже да са въображаеми! Вашите амбиции са невероятно високи и често остават неосъществими. Трябва да преминете още по-напред. И при вас ще нахлуе нова вълна. Ще духне свежият вятър на промяната, но не очаквайте да стане веднага и с магическа пръчка. Ще имате вземане-даване с някакви хора по специални за вас въпроси.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Стрелец

За проба не се вземат пари.

Тази седмица ще е благоприятна за активни действия. Много от вашите решения ще се окажат не просто верни, а единствено верните. На някои Стрелци ще им потрябват основни юридически познания. Това ще е необходимо за положителното решение на всички въпроси свързани с дома, семейните интереси или някакво недвижимо имущество. Бихте могли да си опитате късмета сега и да поискате в работата подобряване на някои условия или повишение на заплатата. Вашият професионализъм позволява да се надявате на такава благосклонност.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Козирог

Вашият девиз през седмицата е да не бързате в нищо!

Подхождайте към проблемите много задълбочено и достатъчно добре обмислено. Вие бъдете уверени в себе си, но не се опитвайте да ускорявате събитията. Всичко с времето си. Резултатът няма да е виден веднага, но ще е значителен. Изпитвате някаква жизнена необходимост от нещо. Меланхолията и сериозността неизменно ви съпътстват, но в същото време сте възхитително романтични. В сърцата на мнозина започва да се заражда топло чувство към някого и да прелива от симпатии.

Благоприятни дни- 08, 09

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Водолей

Нужно ви е вътрешно балансиране.

Ще плавате по течението на рутинните събития и дела. Реално ще се включите да участвате във външния свят след като се балансирате вътрешно. Сега ви е малко безцветно до сиво. Отношенията с околните ви се струват скучни и твърде предсказуеми. Просто ограничете контактите с хора, които не са ви приятни. Милосърдният Уран няма да е снизходителен към неправилен начин на живот, а многообещаващият Меркурий ще се погрижи да ви подсигури отново доброто самочувствие.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 08, 09, 14, 15

     
 

Риби

Преображението не е далеко.

Какво прекрасно лято, а вашата печал и лични преживявания действително не ви оставят на мира. Ще има да преживеете още нещо. Избягвайте да влизате в конфликти и не оставайте дълго време сами в къщи. Използвайте всяка една възможност да разнообразите живота си.  В настъпващия период е необходимо да съберете силите и търпеливо да се отнесете към трудните моменти, изпитания или отговорности, които лежат върху вашите плещи. В случай на необходимост се консултирайте с безпристрастни хора.

Благоприятни дни- 08, 09, 12, 13

Неблагоприятни дни- 10, 11