Стела Кехайова: БСП стигна дъното - bulgaria.utre.bg

Стела Кехайова: БСП стигна дъното

08 юли 2018, 12:08 | Ани Валентинова
  • Снимка:
    БСП

Ръководството се тресе от интриги и лъжи, твърди социалистката от Казанлък

„БСП стигна дъното и затъна в тинята. Защото е в най-големия организационен разпад в своята история.“ Това се посочва в писмо от Стела Кехайова, председател на партийната организация в БСП в Казанлък и на клуба на жените- социалистки, публикувано от информационна агенция ПИК.
В пише, че решението на НС на БСП за предсрочна отчетно-изборна кампания в града, се оценяват като негативни сигнали, които ще доведат до най-тежката изборна загуба на БСП-Казанлък.
Кехайова сигнализира за незачитане на мнозинството и редовите социалисти, затваряне на ръководството на НС на БСП в тесен кръг и задкулисни договорености, както и корпоративни зависимости. В писмото пише още за „вътрешни борби и интриги, сделки за влияние и разпределение на постове“.
„Кампанията се проведе със засиленото присъствие на демагогски и популистки похвати за манипулация, целенасочено насаждане на негативни лъжи, клевети. За никого не е тайна, че беше и е заложено на опитите за дискредитиране и на внушенията. Беше оказван натиск с цел извличане на компромати“, се посочва още в текста.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета