Дневен хороскоп - неделя, 8 юли 2018

Хороскоп

07-07-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Хороскопа ви показва, че пътят ви е правилен и плановете задължително ще бъдат изпълнени. В сърцето си трябва да имате само добри намерения. Действията, които предприемате, за да ги изпълните, ще бъдат насочени в правилната посока. Най-важното за вас в момента са действията. Дори и да са малки и незначителни. В края на краищата вие се движите към желания резултат.

     
 

Телец

Бъдете по-често навън, за да извличате положителна енергия от самата природа. На чист въздух тялото се отпуска, умът се изчиства и вие може да чуете гласа на Провидението. След природата всички напрежения и тревоги се изпаряват, а това са най-силните пречки, които не ви позволяват да се движите напред.

     
 

Близнаци

Страхът е само лоша мисъл, възпрепятстваща вашата вяра в щастието и пречка в осъществяването на вашите планове. Отървете се от всичките си страхове, за да се чувствате в безопасност.

     
 

Рак

Сексуалната енергия и жизненият ви потенциал днес се намират на високо равнище и търсят своята реализация. Мнозина ще се уредят със среща в романтична атмосфера с любим човек. Бъдете инициативни.

     
 

Лъв

Разтълкувайте своите сънища. Дори да ви се струва, че няма никакъв смисъл в тях, те носят съществена информация. Не се захващайте със сложни дела, задоволете се с обичайните задължения.

 

     
 

Дева

Днес ще бъдете удивително доброжелателни и миролюбиви. Вие сте готови да направите всичко, за да избегнете и най-малкия конфликт. Любовта ви обаче е къща от карти, която може да се срути от всяко докосване или погрешно движение.

     
 

Везни

Сега просто се нуждаете от романтични срещи, развлечения и отдих. Всичко това ще ви помогне да възстановите силата и да прекарате прекрасни моменти с хората, които са скъпи за вас.

     
 

Скорпион

Интелекта властва над чувствата ви в днешния ден. Подходящо време за тайни мероприятия. Вашите действия ще дадат добър резултат, само в този случай, ако не причиняват вреда на никого.

     
 

Стрелец

Засилва се интереса ви към светският живот. Появява се желание за общуване с хората, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

     
 

Козирог

Благоприятно време за почивка, за разширяване на хоризонтите, за изготвяне на планове за бъдещето, особено ако това се прави с любим човек. Избягвайте конфликтни ситуации, последната дума няма да бъде ваша.

     
 

Водолей

Старайте се да съблюдавате дистанция с околните. Отдайте се на уединение, релакс в домашна обстановка. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Нервите ви се нуждаят от отпускане и почивка. Един добър масаж ще ви освободи от доста проблеми.

     
 

Риби

Денят може да донесе смесени чувства от всякакъв характер. Преразгледайте някои моменти от живота си, помислете за промяна. Погрижете се по-добре за личните си отношения. Не зацикляйте на едно място.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Пасивен и съзерцателен ден и всяко прибързване в действията бива наказуемо. Необходими са повече съсредоточеност и внимание, а още по-добре в уединение да се разсъждава върху нещата от живота. Ден за преосмисляне на миналото. Противопоказно е физическо натоварване, тъй като всяко такова води до енергийно изтощение. Нужно е да се съсредоточите върху духовните си проблеми и да се вслушате във вътрешният си глас. На всяко събитие, съвпадение трябва да се гледа като обръщане на Висшите сили към вас. Трябва да държите под контрол своето въображение и да следите щателно за своите желания и мисли. Болестите възникнали днес не са опасни, но изискват в лечението си внимание и последователност.