Дневен хороскоп - събота, 7 юли 2018 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - събота, 7 юли 2018

06 юли 2018, 18:30 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Успешен ден. Можете да намерите най-доброто решение на проблемите, да намерите изход от почти всяка ситуация. Последните събития ще ви подтикнат към необичаен експеримент. Ако е необходимо, потърсете съвет от приятел, не разчитайте само на себе си.

     
 

Телец

Ако е възможно, днес се разтоварете от работа и обърнете внимание на себе си. Не се вълнувайте излишно. В ръцете си държите нишката на всички събития. Това, което наистина искате, ще се случи. Не включвайте никого в решаването на важни лични проблеми. 

     
 

Близнаци

Днес е много важно да бъдете активни, да се настроите позитивно. Ще имате възможност да разрешите някой сложен проблем. Използвайте връзките си, ако се наложи. За личен живот почти никакво време няма да ви остане.

     
 

Рак

Днес ще бъдете лесно раздразнителни и ще сте склонни да реагирате по-остро и рязко, обаче е добре да бъдете емоционално по-въздържани. Един близък човек наистина се нуждае от вашата подкрепа, думи на одобрение.

     
 

Лъв

Не се опитвайте да решавате нещата с натиск. Днес не ви е дадено да вървите напред. Приятната комуникация с приятели ще ви развесели. Поканете гости за вечерта, подгответе нещо вкусно и я прекарайте заедно.

 

     
 

Дева

Днес може да посрещнете деня с голямо недоверие към някого или към нещо. Бъдете нащрек, може да ви връхлетят неочаквани неприятности от там, откъдето не очаквате никаква опасност.

     
 

Везни

Днес сте склонни да правите жестове. Вие ще проявявате щедрост дори към тези, които не го заслужават. Бъдете много предпазливи, защото подведени чрез ласкателството на някои хора можете да станете жертва на измамници.

     
 

Скорпион

Задачите са завършени успешно, работата е свършена. Ако на някоя от вашите думи или действия днес се натъкнете на неочаквана съпротива, тогава е по-добре да не настоявате, а да ги отложите за друго време.

     
 

Стрелец

Не бързайте. Имате не само достатъчно сила, но и достатъчно време, за да обмислите нещата. Най-важното е да действате постепенно. Това важи за трудовите и личните отношения. За любов това е изключително добро време. Нежност и страст, искреност и взаимно разбирателство ще бъдат преплетени заедно. Можете да прекарате една незабравима нощ.

     
 

Козирог

Днес има шанс да ви се открият нови възможности за нещо по-добро. Използвайте деня, за да подобрите взаимоотношенията си с близките си. Ще имате възможност да поправите грешките си и да компенсирате.

     
 

Водолей

Можете да сте сигурни в победата, защото днес ви е щастлив ден! Добра новина ви очаква. Ако скоро сте извършили някакво добро дело, тогава днес ще получите заслужена награда и признание.

     
 

Риби

Днес може да преживеете нещо необичайно. Може би ще имате някакъв добър шанс или интересна среща в личния живот и след което от тази искра да се разгори пламък. Дори ако пламъкът не се разпали, ще си спомняте този ден с удоволствие.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е активен, но вече не толкова като предния агресивен ден. Ден за творчески и нестандартни решения. Подходящ за ремонтни работи, за покупка на мебели, за полагане основа на бъдещи проекти. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация. Общуването с противоположния пол носи прекрасни усещания, както и секса. Отделете внимание и на духовния аспект на вашите отношения. Не трябва да се гладува. Храната трябва да бъде разнообразна. Полезно е сухото вино. Сънищата, които се сънуват сега, дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Смейте се по-често и се радвайте на живота!

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп

Снимка на деня:

Снежен поздрав от ВТУ
Снежен поздрав от ВТУ