Дневен хороскоп - петък, 6 юли 2018

Хороскоп

05-07-2018, 18:33

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Хората около вас ще забележат колко по-приказливи сте станали от обичайното и веднага някой от тях ще се опита да се възползва от тази ваша бъбривост. Ще изпаднете в колебание относно нещо и ще ви е трудно да направите избор.

     
 

Телец

Мнозина ще почувстват умора в края на седмицата, затова е най-добре да отделите повече време за почивка и възстановяване на силите. Идете на масаж. Има голяма вероятност да възникнат кратки сексуални и романтични отношения, но с кратковременен характер. 

     
 

Близнаци

Днес ще бъдете прекалено сладкодумни и духовити, с чувство за хумор. Ще се намери добър повод, който да ви вдъхнови. Не е изключено да се появят проблеми в службата. В любовта ще изпитате силни и интензивни чувства.

     
 

Рак

Някои от вас са доста ентусиазирани. Постарайте се да не смесвате личните с деловите отношения, за да не пострада общото дело. Нараства интереса към духовното познание. Опитайте да промените малко домашната атмосфера.

     
 

Лъв

Лунното влияние ще добави повече ентусиазъм и страст към вашата природа. С лекота и ще общувате с останалите. Действията ви ще бъдат конструктивни. Ще е характерно добро настроение и активност.

 

     
 

Дева

Днес ще се радвате на висок жизнен потенциал. Бъдете изключително внимателни. В семейството има опасност да възникне малък конфликт. Девите, които работят с пари да бъдат особено предпазливи.

     
 

Везни

Днешният ден е подходящ за обновление и хармонизиране на личните отношения. Има възможност да се зародят и нови романтични отношения. При решение на лични конфликти не прибягвайте към чужда помощ.

     
 

Скорпион

Днес е добре да направите нещо приятно за някого, да дадете подарък, да похвалите добрите страни на партньора си и кой знае, може да забравят за вашите провинения. Ставате все по-неуловими и загадъчни. 

     
 

Стрелец

Ден, в който трябва активно да се включите в трудовия процес. Самочувствието ви ще е достатъчно добро. Финансовата страна изисква от вас да контролирате текущите си разходи. Интимните отношения ще ви носят приятни преживявания.

     
 

Козирог

Не обръщайте внимание на малките неприятности. Всичко минава и заминава. Голяма вероятност има да ви се случи нещо приятно през деня. У вас ще се прояви ясно изразен  стремеж към доминиране над останалите, но това в някои случаи може да доведе до проблеми.

     
 

Водолей

Днес се очаква да бъдете малко отнесени и разсеяни. Първото, което трябва да направите е да сложите в ред мислите и чувствата си, а после да се заловите за проектите си. Може да разчитате на приятелска помощ.

     
 

Риби

Обстановката е малко конфликтна през днешния ден. Може да ви отправят някакви обвинения за нещо. Старайте се да не се ядосвате. По-оптимистично настроените Риби ще гледат днес света през розови очила.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е активен и в известна степен леко агресивен. Време, в което се активират енергийните вампири, както и хората с престъпни намерения. Добре е да ограничите общуването и контактите. Да се избягват неоправданите рискове, всякакви авантюрите и изясняване на отношения. Не се поддавайте на провокации и интриги. Не се гневете! Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, високомерие, надценяване. Следвайте разума си, а не чувствата.

Този ден може да донесе промени, нови  и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушвате в своя вътрешен глас, за да направите правилния си избор и да не изпуснете  късмета си. Ден за покаяние и прошка. Истинското покаяние пречиства, носи мир и спокойствие на душата, освобождава лошите енергии и оставя нова чистота и смирение.