Дневен хороскоп - четвъртък, 5 юли 2018

Хороскоп

04-07-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Благоприятен ден за творчество. Някои Овни ще имат възможност да приложат своите таланти. Може да се върнете към някое старо хоби или към планове, които преди това не сте могли да приложите. Не е изключено началото на романтично запознанство. 

     
 

Телец

Хора, които познавате от дълго време, ще разкрият неочаквана страна от характера си. Възможно е съвсем случайно да разкриете чужда тайна, за която никой не знае. Срещите, които ще имате ще ви направят радостни и щастливи.

     
 

Близнаци

Нека тези, които се гласят да предприемат важни стъпки, нека да не бързат. Преди да предприемете някакви действия, трябва да изучите внимателно ситуацията и да се подготвите.

Възможни са някакви открития или получаване на нова информация.

     
 

Рак

Вие ще нервничите за дреболии, ще вземате навътре неща, на които не би трябвало да обръщате внимание. Постарайте са да възстановите душевното си равновесие и ще започнете да виждате всичко в по-благоприятна светлина.

     
 

Лъв

Въведете ред около себе си, освободете се от всичко излишно. Ще получите добро известие. Възможен е конфликт вътре в семейството – спор с дете, липса на разбиране от партньора.

 

     
 

Дева

Не се опитвайте да отлагате за по-късно нищо. Старайте се днес да го свършите. Ако работите с документи, въведете ги в ред. Бъдете внимателни във вашите дела и разговори. Възможно е по някакъв начин да ви предадат доверието. Замислете се какви хора ви обкръжават.

     
 

Везни

Днес е голяма вероятността да имате приятни събития. Някои хора около вас тайничко искат да ви подражават, тъй като ги вдъхновявате по някакъв начин. Пътуванията ще бъдат успешни. Възможно е ново запознанство.

     
 

Скорпион

Днес на мнозина ще им се наложи да решават стари проблеми. Денят ще ви предостави мъдрост, която трябва да усвоите. Здравето може да ви поднесе неприятна изненада. Пазете гърба и не го претоварвайте с физическа работа или във фитнеса.

     
 

Стрелец

Денят трябва да бъде посветен на усвояване на нова информация и знания, за съставяне на планове за бъдещето, за обмисляне на нови стратегии за постигане на поставените цели. Можете да си позволите както да помечтаете, така и да пофилософствате.

     
 

Козирог

Денят ви ще бъде доста напрегнат дори да не се случи нищо съществено. В къщи може да си изпуснете нервите, възможни недоразумения в семейството, малки кавги с близките. Опитайте се да не допуснете сериозни конфликти, тъй като те могат за дълго време да развалят отношенията.

     
 

Водолей

Един добър ден за вземане на важни решения. Те могат да се отнасят до най-разнообразните сфери на живота. Вие се ръководите от здравия разум, а не от емоциите. Не се поддавайте на провокациите от страна на другите.

     
 

Риби

Важно е емоциите да се държат под контрол. Няма да ви е лесно да се съсредоточите върху работата, иска ви се да си почивате или да се забавлявате с нещо по-интересно, отколкото да решавате проблеми. Но работата не може да чака, така че се вземете в ръце.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на висшата небесна мъдрост, за получаване и даване на знания. Да не се бърза, вслушвайте се в интуицията си и обмисляйте всичките си действия. Не трябва да бъдете консервативни. Нарастват творческите и сексуални възможности, а също и чувството за справедливост и воля. Подобряват се отношенията с партньорите. Денят е добър и за прояви на щедрост и за предаване на опит и мъдрост. За започване на нови дела е неблагоприятно. В този ден е добре да се срещнете със стари познати, с които отдавна не сте се виждали. Тази среща ще прибави енергия към вашата и ще ви позволи да погледнете на живота по новому. Днес е добре да се хапва по-малко, но често и да не се ограничавате от храна. Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата идват Божествени откровения.