Конкурсът "Спортувай с послание" привлича все по-голям интерес - bulgaria.utre.bg

Конкурсът "Спортувай с послание" привлича все по-голям интерес

04 юли 2018, 11:32 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние/Facebook

През следващите седмици със свои послания кампанията ще подкрепят и някои от най-успелите български спортисти

Конкурсът "Спортувай с послание" към проекта на асоциация "Докосни дъгата" с председател д-р Денислава Ангелова и Министерството на младежта и спорта: "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние" по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2018 г.. привлича все по-голям интерес.

20 дни след старта на кампанията, в нея, със свои снимки и послания се включиха ученици от София, Плевен, Разград, Силистра, Габрово, Бургас, Кърджали, Русе. Смолян и др. Мисията на инициативата е да покаже част от талантливите и амбициозни български младежи, които не само трябва да вдъхновят своите връстници да спортуват, но и да ги мотивират да се справят с предизвикателствата на живота.

В конкурса могат да участват всички желаещи на възраст от 15 до 19 години, като условието е да бъде направена снимка, подчинена на темата спорт и към нея участникът да напише своето послание. Снимката с послание може да бъде изпратена на лично съобщение до фейсбук страницата на "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние" или на email: dokosnidugata@gmail.com, като към нея трябва да напишете името и годините си, както и училището, в което учите. Вашата снимка с послание ще бъде качена веднага на страницата на проекта във Фейсбук, след което вие ще можете допълнително да си я популяризирате.

Петимата ученици, чиито снимки с послания съберат най-много харесвания, ще бъдат наградени на специална церемония в Министерството на младежта и спорта през септември. Крайният срок за изпращане на снимките е до 23:59 ч. на 30 август 2018 г.

През следващите седмици със свои послания кампанията ще подкрепят и някои от най-успелите български спортисти.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Снимка на деня:

Снежен поздрав от ВТУ
Снежен поздрав от ВТУ