Сидеров: Президентът търси „под вола теле“ - bulgaria.utre.bg

Сидеров: Президентът търси „под вола теле“

04 юли 2018, 10:06 | Александра Милева
  • Снимка:
    Атака

Лидерът на „Атака“ видя редица противоречия в изказването на държавния глава

Критиката на президента е некоректна. И вместо да получи похвала от държавния глава и да каже „браво, най-после важни въпроси са поставяни, държавният глава започва да търси под вола теле“ и започва да критикува тази политика, което не е коректно. Това коментира лидерът на „Атака“ Волен Сидеров от парламентарната трибуна в отговор на критиките на президента към управляващите по повод европредседателството. Според Сидеров за първи път българското правителство и българският премиер поставя много важни въпроси в Брюксел, които са били чути, и не е некоректно от страна на държавния глава да прави подобна критика.

Сидеров отбеляза редица противоречия, които е видял в изказването на Радев и посочи някои от тях.

Според него критиката, че това правителството прави така, че хората са се разколебали от европейската идея е неточна, защото в същото време Радев обяснява как ЕС вървял към разпад.

„Обясними са тези политически грешки. Знам, че му пишат текстовете хора, които са доста начинаещи в журналистиката“, обясни Сидеров.

От друга страна критиката за Дунавската стратегия е неоснователна. „Някой трябва да каже на господин президента, че председателството на България не предполага поставянето на въпроси, които са въпроси на съответната страна“, отбеляза още лидерът на Атака.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета