Дневен хороскоп - сряда, 4 юли 2018

Хороскоп

03-07-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят е подходящ за интелектуална и творческа дейност. Емоционалният фон е напрегнат и това може да се отрази както на деловите, така и на личните отношения. Вие сте нетърпеливи и избухливи, често ще спорите заради самия спор.

     
 

Телец

Днес бъдете внимателни - всякакви прояви на инат, агресия и егоизъм могат да доведат до неприятности. Постепенно през деня положителните тенденции ще набират скорост и ще се почувствате по-уверени.

     
 

Близнаци

Днес е възможно да получите предложение да започнете работа на друго място. Ще се изкушавате да проявите надмощие над конкурентите си чрез непочтени методи. Успешно ще е делово пътуване.

     
 

Рак

Днес ще вземете активно участие в обществения живот. Бъдете максимално предпазливи във всички дела свързани с финансите. Склонни сте да направите необмислени разходи. Ще ви хрумнат добри идеи за развлечения през свободното време.

     
 

Лъв

Днес ще съобразявате бързо, ще действате незабавно и ще оставите назад всички конкуренти и съперници. Ще решите най-после да направите компромис  на човек, с когото преди сте имали диаметрално противоположни позиции.

 

     
 

Дева

Денят е подходящ за работа, затова не губете време. Способни сте да се концентрирате върху най-важното, без да изпускате незначителните и дребни детайли. Но не се преуморявайте, което ще доведе до грешки.

     
 

Везни

Днес е възможно да ви се открият нови възможности и трябва да решите как може да ги използвате. Бъдете готови за всякакви изненади. Възможно е да пристигне неочаквано известие. Денят подхожда за романтични отношения.

 

     
 

Скорпион

Днес сякаш сте обречени да постигате успех във всичко. Вместо да действате обаче спокойно и последователно по задачите, ще се впуснете да вършите нещата, без да се запитате дали това е необходимо. А трябва да се избягват всякакви напразни усилия.

     
 

Стрелец

Преди обед ще реагирате доста емоционално на всички събития, но през втората половина на деня ще се отнасяте не само по-безгрижно и по-лекомислено, но и ще намерите повод да се повеселите от душа и сърце.

     
 

Козирог

Вие сте доста решителни, енергични, с добър жизнен тонус, така че едва ли нещо ще ви попречи да действате решително и да постигате успехи. Пътят ви обаче няма да е лек. Може да срещнете трудности, ще трябва да отстоявате позиции.      

     
 

Водолей

Въпреки, че ситуацията в личната сфера е като цяло хармонична, вие продължавате да имате притеснения и да изпитвате безпокойство. Напрежението може да го намалите като проведете поверителен разговор с близък приятел.

     
 

Риби

Стремите се да бъдете честни и справедливи с другите, отчитате не само собствените си интереси, но и техните желания. С това ще си спечелите нови поддръжници и симпатизанти. Не стойте на течение и внимавайте със студените напитки. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е активен и творчески. Ден за оздравяване и лечителство, за реформи, реорганизации, тържеството на всичко ново. През този ден трябва да се стремите да бъдете честни и справедливи дори в дреболиите и упорити при достигане на целите. Хората трябва да бъдат обединени, груповите занимания са полезни, добре е за обсъждане на колективните проблеми. Ден на приятелството, затова е полезно да се събирате с приятели, роднини, сдружения с хора, за духовни разговори. Да се избягват всякакви скандали. Не се препоръчват занимания с трудоемка работа, но е добре  да се изпълняват физически упражнения, да се прекара повече време навън, където може да се зареждате с елементите на стихиите – вятър, вода, земя, растения.