Дневен хороскоп - вторник, 3 юли 2018

Хороскоп

02-07-2018, 18:38

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят носи позитивна енергия. Постарайте се да обръщате по-малко внимание на думите и постъпките на околните, иначе ще изригне вашият огнен темперамент. Старайте се повече време да пребивавате в релаксирано състояние.

     
 

Телец

Денят е много благоприятен за общуване, за делови контакти, за търсене на съюзници. Важно е да проявите лична заинтересованост и да вложите енергията си по същество. Така с минимално вложение на средства и сили ще постигнете максимален успех. 

 

     
 

Близнаци

За мнозина днешните приоритетите ще станат подготовка за пътуване, работа с документи, организиране на събитие или научни занимания. Запазете спокойствие и опитайте да преодолеете собствената си неувереност. 

     
 

Рак

Днес ще имате прилив на енергия и готовност да преодолявате всякакви прегради. Много е вероятно да имате интересно изживяване. Прекалено голямо значение отдавате на дреболиите и това ви натоварва допълнително.

     
 

Лъв

С вашия чар лесно ще въздействате върху другите. Благоприятен и хубав ден, в който може да ви се открият добри възможности в личен план. Някои може да срещнат своята съдба на улицата или на най-неочакваното място.

 

     
 

Дева

Днес ще бъдете отдадени изцяло на професионалните си задължения и работа. Романтичните срещи може да ги отложите, тъй като работата ви ще погълне цялото време така или иначе. Помислете на спокойствие какво можете да промените за по-добро.

     
 

Везни

Делата ви ще се развиват добре, но никой не е застрахован от неочаквани неприятности, които в днешния ден са напълно възможни.  Ще успеете да разведрите обстановката около себе и да развеселите и ободрите околните, а те ще ви дарят със своите симпатии.

 

     
 

Скорпион

Началото на деня може да бъде доста трудно, особено за онези, които планират важни срещи или важни делови преговори. Постепенно нещата ще започнат да се развиват по-лесно и да се наместват. Не е изключено да научите нещо важно. 

     
 

Стрелец

Благоприятен ден за Стрелците. Съществени проблеми не се очертават, а всичко набелязано лесно ще се осъществи с Божият помощ. Не бързайте да разкривате картите си пред никого и не действайте съвсем открито!

     
 

Козирог

На работното ви място обстановката може да стане доста напрегната и изнервяща. Някой ще се окаже голям дразнител не само за вас, но и за останалите. Не пренасяйте в къщи проблемите си, бъдете сърдечни и внимателни. 

     
 

Водолей

Днес изглежда сте склонни да вземате прибързани решения и във връзка с това може да възникне конфликт с близък човек. Пазете се от изкушение, за което може да платите твърде висока цена! Възможна е среща със стари познати. 

     
 

Риби

Днес ще трябва да съвместявате личните с професионалните  ангажименти. Стар и забравен проблем може отново да напомни за себе си. Не вземайте еднолични и самостоятелни решения. Потърсете подкрепа от близките си.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е предназначен за активни, решителни и пробивни действия. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Страхът е главният и сериозен противник през този лунен период и за да стигнете до успеха, трябва непременно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Водата притежава в този момент целeбни свойства.