Дневен хороскоп - неделя, 1 юли 2018

Хороскоп

30-06-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

 

Овен

Склонни сте да говорите безкрайно и да давате рационални обяснения на своите чувства. Ще се появи потребност да свързвате своите духовни убеждения с умствените си разсъждения. Ще се усетите раздвоени по някакъв повод. Може да потънете в догадки.

     
 

Телец

Може да няма днешният ден с какво да ви зарадва, но все пак ще намерите над какво да се посмеете. Способността ви да се съсредоточавате ще отслабне, но без това днес е ден за релакс и почивка. Вниманието ви изцяло ще е насочено към вас самите.

 

     
 

Близнаци

Лунното влияние ще се отрази на интуитивното ви възприятие. По всяка вероятност ще се почувствате разсеяни и недостатъчно уверени в себе си. Трудно ще се справяте със своите емоции и ще контролирате реакциите си.

     
 

Рак

Ако досега сте били скъпи на думи, сега отново ще станете приветливи и разговорливи. Лунните ритми ще се отразят обаче на емоционалното ви състояние. Стремите се да покажете пред другите самоувереност, макар вътрешно да не се чувствате точно така.

 

     
 

Лъв

Това е време за познание. Вероятно ще направите различни интересни открития. Ако ви преследват неразрешени проблеми, възползвайте се сега да намерите нов подход за излизане от дадената ситуация.

 

     
 

Дева

Обикновено вашата личност е цялостна в своите стремежи към постоянство и стабилност, но сега сте склонни към промяна във вашите планове и намерения. В някои Деви ще възникне усещането, че сякаш никой не ги разбира достатъчно добре.

 

     
 

Везни

Днес всичко ще ви се отдава с лекота. В семейството ще се повиши авторитета ви и лесно ще можете да наложите мнението си - ще успеете да убедите другите в своята правота, дори непокорните си деца. Все пак не се увличайте в педагогиката.

 

     
 

Скорпион

Разкъсвани от вътрешната си двойственост можете да почувствате разрив между вашата съзнателна и позсъзнателна същност. Горите в собственият си огън, но ще опитате да не проличи пред другите това.

     
 

Стрелец

Вашата огнена природа днес ще е склонна към многостранност в своите проявления. Ще са характерни непостоянство, закачливост, авантюристичен дух. Самите вие оставате скрити за другите, но чудесно умеете да “надничате” в душите на хората.

     
 

Козирог

Подходящ ден  се погрижите за себе си, за оздравителни процедури и  интелектуални занимания. Починете си от активната дейност през седмицата и се отдайте на анализа на отминалите събития. Открийте направените грешки и направете нови планове. 

     
 

Водолей

Сега набирате от лунната сила  нужната ви енергия за успешните си интелектуални стремежи. Ще се пробуди вашият скрупульозен разум. Другите ще ви усещат като малко по-лекомислени и непостоянни.

     
 

Риби

На някои ще им се наложи да се справят с множество ситуации. Може да изпаднете в някакво раздвоение. Внимавайте малко повече от обикновено поради днешната си разсеяност. Не пренебрегвайте техниката за безопасност и у дома.

                              

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е свързан с познанието на микро и макрокосмоса. Околната действителност играе ролята на своеобразно огледало за всеки от нас. Енергията на деня е слаба. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите.  Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Навярно това е самата истина. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна и коригирайте това, което не ви харесва.  Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване. Почти всички мъдреци и духовни учители препоръчват този ден да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма.