Дневен хороскоп - петък, 29 юни 2018

Хороскоп

28-06-2018, 18:45

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Малко вероятно е, че напълно ще избегнете проблемите. Денят ще бъде доста труден, особено за тези, които си поставят високи цели, не искат да се ограничават до ежедневните дела. Възможни са разногласия по време на работа, не са изключени спорове с колеги или ръководството.

     
 

Телец

Най-вероятно денят ще премине тихо, спокойно и е малко вероятно да доведе до значителни събития и важни промени в живота. Вашето настроение ще бъде добро. Ще ви хрумнат нови идеи. Ще успеете да уредите някакви въпроси.

 

     
 

Близнаци

Много навътре приемате някои неща и лесно ще излизате от равновесие. Някои Близнаци стават много раздразнителни и могат да се карат с най-близките си хора заради  появата на различия в мненията. Други представители на знака ще изгубят обичайния си оптимизъм и за известно време ще изпаднат в униние

     
 

Рак

Не се паникьосвайте, ако нещо се обърка. Денят, макар и малко труден, все още не е безнадеждно лош. Трябва да решавате личните си проблеми самостоятелно. Съветите на другите тук са малко вероятно да бъдат полезни, по-вероятно е да ви объркат още повече, така че е по-добре да се ръководите от собствения си здрав разум.

     
 

Лъв

Въпреки че днес звездите ви подкрепят, е по-добре да не нарушавате традициите и да следвате общоприетите правила. Вашите екстравагантни действия и изявления могат да привлекат ненужно внимание. Възможно е това да ви попречи да приложите замисляните отдавна планове.

 

     
 

Дева

Днес не бързайте. Не планирайте важни неща. По-късно влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ще се почувствате много по-добре. Ще имате възможност да разговаряте с интелигентни и опитни хора за това, което е важно за вас. Ще получите много добър съвет.

     
 

Везни

Началото на деня може да започне трудно, но с всеки изминал час въздействието на положителни тенденции ще се засилва, нещата ще стават все по-добри. Не е изключено да получите добра новина или неочаквано предложение, което за някои от Везните е добър шанс, че нещо ще  се промени в живота им.

 

     
 

Скорпион

Началото на деня може да започне трудно, но с всеки изминал час въздействието на положителни тенденции ще се засилва, нещата ще стават все по-добри. Не е изключено да получите добра новина или неочаквано предложение, което за някои от Везните е добър шанс, че нещо ще  се промени в живота им.

     
 

Стрелец

Денят ще бъде малко неспокоен. Ще имате толкова неща за вършене, че ще се чудите с кое първо да се захванете. Някакво съвпадение може да промени хода на нещата. През втората половина на деня има вероятност за романтични изненади.

     
 

Козирог

Денят е интензивен, противоречив, двусмислен, но много интересен. Определено няма да ви е скучно. Каквито и изпитания да има днес, вие сте убедени, че можете да се справите с тях и да постигнете целите си.

     
 

Водолей

Денят е подходящ за активни действия. Трудностите вероятно няма да бъдат напълно избегнати, но по пътя ви няма да има пречки, които да ви попречат да постигнете целите си. Възможно е някои да получат необичайна оферта. 

     
 

Риби

Денят не е лош, но няма да бъде особено плодотворен. Възможни са неочаквани подаръци, изненади или признаци на внимание - всичко това ще повдигне настроението ви. Подхождайте творчески към нещата и тогава е възможно да постигнете успех.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днешният ден може да ни провокира чрез различни събития или срещи с хора, които да ни подскажат как да подредим онези сфери от живота си, в които цари безпорядък и хаос. Положителните вибрации на този ден ще ни помогнат да успокоим умът си, да нормализираме „ритъмът на сърцето”, да се вслушаме в гласа на тялото си. Ако поне за малко намалим ход, ще чуем собствения си вътрешен глас, който ще ни нашепне от какво наистина се нуждаем и от какво да се освободим. И не нужно да се стремим към съвършен баланс, понякога в хаоса отключваме своя потенциал, ставаме гъвкави и много изобретателни, но винаги трябва да сме чувствителни за вътрешния си глас.