Пребитото бебе Никол е развило епилепсия - bulgaria.utre.bg

Пребитото бебе Никол е развило епилепсия

28 юни 2018, 16:53 | Габи Иванова
  • Снимка:
    Freeimages

Родителите се молят дъщеря им да се оправи, акушерката Емилия Ковачева поиска свобода и се отърва от имоти, за да не плаща обезщетение

Никол, бебето, което беше жестоко пребито от акушерката Емилия Ковачева, е развило епилепсия вследствие на  травмите. Това стана ясно по време на днешната мярка на осъдената акушерка, която настояваше да бъде пусната. Никол вече е на 3 години и родителите и се молят да успее да се възстанови напълно.

Междувременно подсъдимата за побоя Ковачева поиска свобода. В момента тя се намира под домашен арест, но заяви че има проблеми със здравето и доходите в домакинството й са ниски, защото се разчита само на малките пенсии на родителите й.

Ковачева вече не показва съжаление за стореното от нея. Тя беше осъдена на 18 г. лишаване от свобода, защото над 30 пъти удари новородено и го души, което беше определено от съда като опит за убийство. Като причина за действията си тя обвини бебето Никол, което плачело и я изнервяло.

Съдиите отхвърлиха искането на Ковачева да бъде освободена. В същото време стана ясно още, че има шанс акушерката да не плати обезщетението от 400 хил. лева на семейството на Никол. За целта осъдената се отървала от два имота, които са били на нейно име, включително апартамент в София.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета