Любимците на Холивуд Брад Пит и Леонардо ди Каприо в „Имало едно време в Холивуд“

Булевард

28-06-2018, 16:26

Снимка:

Instagram/leonardodicaprio Verified

Автор:

Моника Гаджанова

Всичко от Автора

Вече и публикуваха и първата им обща снимка

Брад Пит и Леонардо ди Каприо в общ филм, новината определено разпалва любопитството  на феновете. От доста време се говори за проекта на Куентин Тарантино  за „Имало едно време в Холивуд“ и за невероятния актьорски състав на филма. Все пак идеята е привлякла още Ал Пачино, Марго Роби, Дакота Фанинг и много други звезди.

Визията на двамата актьори не бива да ни изненадва, защото действието се развива през 60-те години на миналия век.

Леонардо ди Каприо ще влезе в ролята на Рик Далтън, застаряваща звезда от уестърн филмите, а Брад Пит ще бъде неговият каскадьор – Клиф Бут. Двамата всячески се опитват да пробият в Холивуд, но все не им се получава.

Очаква се Деймиън Луис да се превъплати в американския актьор Стив Маккуин, а Дакота Фанинг да изиграе Линет Фром, известна с опита си да убие американския президент Джералд Форд. Ал Пачино ще влезе в ролята на продуцента Мартин Шварц, а Люк Пери ще бъде  Скоти Лансър, един от героите на сериала „Лансър”, излъчван 1968 до 1970 г.

Това ще бъде първа роля за Леонардо след „Завръщането“ (2015 г.), който му донесе Оскар. Очаква се филмът  Once Upon a Time In Hollywood да излезе по кината през август догодина.