Новият шеф на МВР-София: Винаги се справям

Крими

26-06-2018, 14:01

Снимка:

МВР

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

Искам работещ екип до себе си, заяви старши комисар Николай Спасов

„Винаги намирам начин да изпълня поставената ми задача. Искам до себе си работещ екип.“ Това заяви старши комисар Николай Спасов, съобщиха от МВР. Новият шеф на Областната дирекция на МВР в София беше представен от главния секретар на министерството гл. комисар Младен Маринов.
Спасов е назначен на поста със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев две седмици, след като беше освободен досегашният шеф Георги Григоров. Това се случи, след като избягалият затворник Владимир Пелов беше убит при престрестрелка в Ботевград.
„Областната дирекция на МВР-София се очертава като най-сложната дирекция по отношение на структура и специфика на обслужваната територия. Старши комисар Спасов е професионалист с голям опит в подобна среда. Познавам неговите качества и съм уверен, че ще справи, както го е правил и досега“, заяви Маринов. И допълни, че очаква от служителите на дирекцията активни и бързи действия, добра комуникация и ефективно взаимодействие с органите на местната власт за разрешаване на възникналите проблеми.
Спасов започва работа в системата на МВР през 2008 г. Последователно е заемал различни ръководни длъжности, сред които зам.- директор на Областната дирекция на МВР във Варна и директор на Областната дирекция на МВР в Добрич.