Дневен хороскоп - сряда, 27 юни 2018

Хороскоп

26-06-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Първата половина на деня се очаква да бъде по-напрегната, затова не планирайте сложни дела и важни срещи. Възможно е нещата да не протекат толкова гладко и да възникнат трудности. В следобедните часове се увеличава положителното влияние и вече ще е по-лесно постигането на поставените цели.

     
 

Телец

Днес ще бъдете толкова упорити и решителни, че обезателно ще постигнете това, което сте си наумили. Има шанс да постигнете напредък по един много важен въпрос. Ще се появи възможност да се забавлявате. Не се отказвайте.

     
 

Близнаци

Денят в общи линии е благоприятен, въпреки че може да е неспокоен. Събитията се развиват по-бързо, отколкото бихте желали и може да се наложи да вземате бързи решения. Не всички задачи ще успеете да свършите и със съжаление ще трябва да отложите нещо и за по-късно.

     
 

Рак

Позитивните тенденции не са толкова силни в момента и много неща могат да ви направят неприятно впечатление. Сега сте по-чувствителни и уязвими от обичайното и може да реагирате по-остро на събития, които абсолютно не заслужават внимание.

     
 

Лъв

Вашата настойчивост ще ви помага да се справите с работата си. Вероятно ще можете да решите някои стари проблеми.  Мнозина ще укрепят професионалните си позиции. Добре ви се получава да правите планове, особено дългосрочни.

 

     
 

Дева

Днес сте леко изнервени. Твърде са възможни разногласия с другите, особено ако сте в колектив. Вие нервно ще реагирате на всякакви коментари, съвети и въпроси, рискувате да се скарате дори и с най-близките. Малко по-късно ще се успокоите и настроението ви леко ще се подобри.

     
 

Везни

На работното място може да попаднете в нежелани спорове между ваши колеги. Положете всички усилия да успокоите обстановката. Това най-добре ви се отдава. Може да не намерите обяснение за много неща и да ви е трудно да разберете причините за някои действия. 

 

     
 

Скорпион

Днес повечето от вас ще са склонни да проявяват лекомисленост, което може да доведе до неприятни последствия. Бъдете внимателни и не влизайте в опасни приключения, ако не сте сигурни в подкрепата на надежден, опитен и влиятелен човек.

     
 

Стрелец

Денят ще започне много добре. Подходящ за преговори, за срещи. Лесно ще създавате у другите благоприятно впечатление. Идеите, които ще предложите ще се харесат, ще получат необходимата подкрепа и скоро ще бъдат приложени.

     
 

Козирог

През първата половина на деня ще имате склонност да се притеснявате за дреболии, да нервничите, дори да няма сериозни причини за това. По-късно ще се намерят хора, които  ще успеят да ви извадят от това състояние и ще ви помогнат да се настроите по-позитивно.

     
 

Водолей

Денят като цяло ще бъде интересен и вълнуващ. Подходящ момент да експериментирате и да опитате нови неща (но не много важни). Имате страхотни идеи, нови планове, чието изпълнение не трябва да се отлага дълго. 

     
 

Риби

Ще имате възможност да правите това, което ви вълнува от доста време. Втората половина на деня е подходяща за по-сериозна и отговорна работа. В работата е възможно бързо да постигнете успех. Ще можете да се справите с някои по-сложни задачи. За това ще помага не само опита ви, но и интуицията.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден, изпълнен с много възможности, стига да преодолеем рутината, страха от промяна и инерцията. Не винаги знаем кое искаме да променим и кое да запазим. Понякога се лутаме в търсене на помощ или съвет без да сме сигурни какво точно искаме. През този ден, най-накрая можем да получим отговор. Но не е сигурно, че ще очевиден. Понякога, за да "видим" трябва да слушаме, почувстваме или да доловим аромат. Ще намерим отговор там, където най-малко очакваме. Може да е звук, мелодия, книга, дочута реплика или среща. Нещо ново, нестандартно или неочаквано. Този символ ще бъде вестоносецът на очакваната промяна. А дали ще продължим напред, зависи от това дали имаме вяра и доверие в себе си и смелостта да я осъществим.