Осъдиха бивш университетски преподавател, бил с камшик млади мъже

Крими

25-06-2018, 15:28

Снимка:

freeimages.com, Twiggy Mookie

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

3 години условно за похотливи случки от миналото

Юристът и бивш преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“ Чавдар Стоянов е получил условна присъда от 3 години с 5-годишен изпитателен срок по обвинения за принудително извършени от него действия за полово удовлетворение с мъже. Присъдата е прочетена от Софийския районен съд.
Според обвинението в края на 2015 г. Стоянов се свързал с мъж, който си търсел работа. Двамата се срещнали, а подсъдимият обяснил, че си търси лична охрана. Стоянов споделил, че е бисексуален. Предупредил мъжа, че не трябва да закъснява за работа, „защото в противен случай щял да бъде наказан с бой с камшик“. На следващия ден имало втора среща. Тогава подсъдимият се опитал да хване за крака младия мъж и да го прегърне. След случката мъжът решил, че няма да работи за Стоянов. После обаче получил съобщение, че ще бъде набеден пред прокуратурата, че е нападнал Стоянов и за това щяло да има трима свидетели.
По сходен начин, по пусната от Стоянов обява, друг мъж се свързал с него, се твърди в обвинението. За да кандидатства за работа пострадалият трябвало да отиде в жилището на преподавателя. Там Стоянов го накарал да се съблече гол до кръста и да прави лицеви опори. Подсъдимият извадил камшик и с него започнал да нанася силни удари по голия гръб на младия мъж. Той почнал да моли подсъдимия да спре, но започнали по-силни удари. Междувременно подсъдимият започнал да мастурбира, продължавайки да удря пострадалия, докато удовлетворил половото си желание, посочват от прокуратурата. Присъдата не е окончателна, тя може да бъде обжалвана или протестирана.