Седмичен хороскоп за 25 юни - 1 юли 2018

Хороскоп

24-06-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

С малко повече късмет, все напред!

Хороскопът ви за седмицата показва, че ще ви се предоставят нови възможности за разрешаване на сложните ситуации. Подхождайте творчески към решаването на проблемите. С добре отработената стратегия и правилна жизнена позиция, ще постигнете значителни шансове за успех. Не си давайте прекомерно зор с домашна работа. Намерете време за себе си, за повече релакс и почивка. Бъдете умерени в удоволствията и развлеченията, и сдържани в личните отношения. Няма пряка опасност за последните, но все пак бъдете предпазливи. Хобито ви може да изисква от вас жертвоприношение във вид на звънки монети. 

Благоприятни дни - 25, 26.06.

Неблагоприятни дни – 28, 29.06.

     
 

Телец

Изпълнени сте с огромна вътрешна сила.

През тази седмица ще имате възможност да разрешите някои въпроси. Не пропускайте и най-малките възможности, от които можете да имате полза. През седмицата могат да възникнат проблеми на работното ви място. Не са изключени юридически неуредици или други усложнения, но и това ще отмине. Само не губете присъствие на духа си. Склонни сте да раздавате на другите простички, но важни съвети. Околните ще се стремят да общуват с вас повече. Някои ще се нуждаят от помощ и ще я получат в лицето на мъж. В известен смисъл той се явява като ваш покровител. Благополучно ще е пътуване свързано с работа.

Благоприятни дни – 28, 29.06.

Неблагоприятни дни – 30.06.; 01.07.

     
 

Близнаци

Поставени в някои условия трябва да бъдете непоколебими.

Материалният ви ръст ще бъде зависим от личните ви умения и находчивостта, проявена в дадени моменти. Някои от вас ще изпаднат в необяснима пасивност, всякаква липса на заинтересованост и ще бъдат недостатъчно сериозни. Ще се чувстват като гости дошли от друг свят. Това е временно състояние поради видими и невидими причини и ще отмине. Други пък ще бъдат завладени от хазартна тръпка. Пазете се от загуба на вещи, пари. Възможно е да възобновите отношения с предишни партньори или приятели.

Благоприятни дни - 30.06.; 01.07.

Неблагоприятни дни – 25, 26.06.

     
 

Рак

Успехът ви зависи само от вас.

Започва една активна седмица. Ще търсите начини за реализация на вашите планове. Ще привлечете нечие внимание (може в делови, може в личен план). Мнозина страдат от липса на достатъчно свободно време както за себе си, така и за своите близки. По-възрастна жена (може ваша близка да е) ще се нуждае от вашата помощ и подкрепа. Възникналите запознанства през този период няма с нищо да ви обвържат, няма и изгодни да бъдат. Звездите ви съветват да не променяте нищо съществено в този момент. В материално отношение е възможен някакъв подем.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 28, 29.06.

     
 

Лъв

Бъдете предприемчиви и конструктивни!

Действайте без особено да бързате - всичко и без това ще се нарежда добре. Вашият нарастващ авторитет ще ви направи неоспорими лидери в идеологическата сфера. Ще имате добра предвидливост за евентуалните проблеми и идеи как да ги отстраните. Стратегическите ви способности са важни за организационните дела, а в семейните трябва да проявите повече психологизъм и отстъпчивост. Добре е, че не сте изпълнени с илюзии, в главата ви се въртят съвсем конкретни намерения и мисли. Звездите ви подкрепят в начинанията ви. Някои проекти могат и да пропаднат все пак, защото не им е сега времето. На свободните от вас, любовта може да им проговори на понятен език.

Благоприятни дни- 25, 26.06.

Неблагоприятни дни- 30.06.; 01.07.

     
 

Дева

Инициативите ви трябва да бъдат стратегически верни и добре планирани.

За повечето от вас седмицата ще бъде като цяло добра. Бъдете предвидливи в деловото общуване и мъдри при решаване на семейните проблеми. Достатъчно може да ви раздразнят безотговорността, некомпетентността или липсата на активност у вашите приятели, колеги или сътрудници. Това може да ви накара да търсите нови решения на безконечни въпроси и да полагате нови усилия. Ваши постъпки могат да станат обект на коментари и обсъждане сред колеги или вашите познати. Помислете за някои кардинални промени в живота ви - промяна на външен вид, привички, месторабота, жилище или дори раздяла с партньор.

Благоприятни дни- 28, 29.06.

Неблагоприятни дни- 25, 26.06.

     
 

Везни

Много неща зависят от вашата правилна емоционална оценка.

През седмицата ще има благоприятни и неблагоприятни тенденции. Интуицията в началото на периода може да ви бъде добър помощник, но от средата нататък може да ви измени. Планетната композиция ще наруши вашите предвиждания и ще се отрази на логическото ви мислене. Възможно е да изпаднете в колебания и да вземете грешни решения. Твърде е вероятно да изоставите някои от своите планове за по-късен етап. Всичко в този свят има двойнствена природа. Късметът може да се обърне в поражение, а поражението в късмет. Наистина е по-добре, ако не сте сигурни в това, което искате или се гласите да правите, да не предприемайте нищо. В личния живот може да се създаде известно напрежение при някои, но за радост на други ще настъпи възродителен процес.

Благоприятни дни - 25, 26.06.

Неблагоприятни дни – 28, 29.06.

     
 

Скорпион

По-трудното остава постепенно назад.

Мнозина ще изпитват безпокойство пред седмицата. Планетите предупреждават да се откажете от агресивните си позиции, необмислените постъпки и форсираното развитие на ситуациите. Подобни действия могат даже да доведат до сложни кармически последствия в личен план. Някои планетни аспекти ще ви настроят към повече емоционалност и остро възприятие на действителността. Успехът ще съпътства само тези, които трезво оценяват обстановката и се вслушват във вътрешният си глас. Неочаквана среща ще ви донесе много приятни емоции. Има тенденция към хармонизиране на личните връзки.

Благоприятни дни – 28, 29.06.

Неблагоприятни дни – 30.06.; 01.07.

     
 

Стрелец

Проявявайте повече търпимост.

Вашият ентусиазъм и нестандартният подход към ситуациите, смелото преодоляване на препятствията, активното внедряване на нови разработки или методики, могат да придвижат много напред делата ви, дори да ги завършите. Резултатите все още трудно могат да се оценят на този етап. Материалният аспект има надежда да се промени благодарение на някои нови обстоятелства. През тези дни голямо значение ще имат съглашения, построени на лични симпатии, на скрити договорености. Отношенията с колегите ще бъдат плодотворни. Отделете достатъчно време за почивка и време за размисъл. Уединението ви ще помогне да разкриете в себе си нови способности или да подобрите качествата си. 

Благоприятни дни - 30.06.; 01.07.

Неблагоприятни дни – 25, 26.06

     
 

Козирог

Нови лица, нови условности, нови проблеми.

За делата ви не се очертават някакви сериозни изменения. Ще бъдете целеустремени и решителни. Ще показвате трудолюбие и дисциплина в работата. Ще се разшири кръгът ви от отговорности. Дръжте се така, че другите да не могат да предугадят вашите планове и действия. Конкурентите ви са по-слаби сега от вас. Не е изключено да се окажете под влияние на някакви обстоятелства, хора или ситуации. Ще проявявате завиден самоконтрол над емоционалната сфера. По-малко ще се доверявате на другите. Краят на седмицата е по-благоприятен във всякакъв аспект.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 28, 29.06.

     
 

Водолей

Ентусиазъм и емоционален подем.

Възможни са нови перспективи или нови форми на сътрудничество. Служебните дела и важните отговорности ще заемат почти изцяло времето ви. В дома ви ще настъпят малки промени, например започване на нов ремонт, нова придобивка или разместване на мебелите. Ще получите повече внимание към вашата персона, което ще повиши малко самочувствието ви. Постарайте се да оправдаете очакванията към вас. Не е изключена раздяла с нещо или някой, които да напуснат вашия живот. Това ще донесе повече тъга, отколкото радост. Но така се отваря място за нови хора, нови неща. През уикенда се отпуснете, позволете си малко лудории и се оставете на полета на фантазията си.

Благоприятни дни - 25, 26.06.

Неблагоприятни дни - 30.06.; 01.07.

     
 

Риби

Преодоляване на трудности.

Началото на седмицата няма да започне твърде обнадеждаващо, но в следващите дни нещата ще започнат да се оправят. Постарайте са да запазите вътрешно си равновесие  и се придържайте към морално-нравствените принципи. Ще се появят перспективи за реализация на някои от плановете ви. Част от вас ще преминат през някои изпитания. Вашата роля в средата на познатите ви ще бъде да изслушвате техните лични драми и да ги утешавате. В личен план при някои Риби ще се настъпят малки промени. Ще укрепнат приятелските и любовните ви контакти. За мнозина е възможна неочаквана романтична ситуация.

Благоприятни дни -28, 29.06.

Неблагоприятни дни – 25, 26.06.