Дневен хороскоп - неделя, 24 юни 2018 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - неделя, 24 юни 2018

23 юни 2018, 18:32 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Действията ви в днешния ден ще противоречат на думите ви. Не се закачайте с хора, които лесно се обиждат - нито на шега, нито на сериозно. Бъдете предпазливи и се съобразявайте с тяхната свръхчувствителност.

     
 

Телец

Денят е добър за осъществяване на собствените ви желания. Може да действате със замах, но внимателно и добре обмислено. Пръскате любов и чар навсякъде около себе си. Близък човек очаква търпеливо най-сетне да му обърнете внимание.

     
 

Близнаци

Днес ще имате реален шанс да се осъществят някои от вашите стремежи. Около вас ще бъде доста раздвижено и ще настъпят позитивни промени. Вашата енергия ще нараства постепенно.

     
 

Рак

Бъдете благоразумни. Не се захващайте вие да оправяте чуждите грешки. Няма да намерите истинска признателност. Помислете какви подобрения можете да направите в собствения си живот.

     
 

Лъв

Голямо значение за успеха на вашите дела ще има точното време на предприемане на всичко, което ще правите. Ролята ви днес ще бъде разпределена между тази на добрия “съветник” и “спасителят на ситуации”.

 

     
 

Дева

Днешният ден може да се окаже за някои ден на парадоксите и откровенията. Ще се радвате на добра жизнена енергия. Съпровождащите ви чувства ще  са ентусиазъм, удоволствие и радост от живота.

     
 

Везни

Започвате да предугаждате предугадите някаква промяна, която ще настъпи в живота ви. Вътрешната интуиция ще ви подскаже как да действате. Не бива да се поддавате на психологическия натиск и шантажа от страна на много близки хора.

     
 

Скорпион

През днешния ден ще излъчвате оживление и ведро настроение. Просто ще изглеждате неотразими. Кроите свои амбициозни планове. Предстоят интелектуални разговори и развлечения. Не преяждайте и не препивайте!

     
 

Стрелец

Денят се очертава да бъде спокоен и стабилен. Всичко ще бъде както обикновено, без всякакви форс-мажорни обстоятелства и ще се намирате в завидна хармония на тяло и дух. Някои от вас ще се отдадат на тайнствен флирт.

     
 

Козирог

Днес ще имате положителна настройка. Акцентът ще падне върху личните ви отношения. В симпатиите си ще проявите избирателност. Ще чуете нещо добро за себе си от там, където най-малко сте очаквали, но затова пък е напълно заслужено.

     
 

Водолей

Околните разчитат на оригиналното ви мислене и находчивостта ви, за да намерят изход от нестандартна ситуация, в която се намират, но за съжаление сега вие също не можете да се похвалите със свежи идеи.

     
 

Риби

Не бързайте да приемате присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели. Няма вложен никакъв подтекст или тайни намерения. Просто е изострена вашата чувствителност и са напрегнати нервите ви.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Празнуват Еньо, Енчо, Еной, Ена, Еника, Еница, Енина, Яна, Янко. Еньо е име с български  произход и е вариант на името Иван. Еньовден е празник и на Слънцето и на билкарите. Ако се окъпете във воден източник, ще бъдете здрави през годината. Ако си измиете косата днес, тя ще е гъста, лъскава и здрава. Днес, на празника на билките е роден св. Иван и затова още е наричан Иван Бильобер. Набрани в ранно утро билките са най-лековити. Прави се голям венец от билките и под него се минава за здраве. Ако страдате от несподелена или нещастна любов, сега можете да се освободите от страданията. Варите в ново гърне от разделните билки - тинтява, вратига, кумонига, делянка, чернотрън, пелин, тъжец, костолом, лимоника, гороцвет и самодивски ягоди. Правите отвара, с която се поливате и после опушвате с билките. Има и билка, която може да подмлади човека, но само Магда самодивата я знае. Предпазват от зли сили и магии - невен, божур, стратур, иглика и седеф. Според народната вяра от този ден Слънцето започва да умира, а годината клони към зима.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Да се избягват спорове и скандали. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си. При поява на всякакви здравословни проблеми да се вземат незабавно мерки.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп

Снимка на деня:

Снежен поздрав от ВТУ
Снежен поздрав от ВТУ