Дневен хороскоп - събота, 23 юни 2018

Хороскоп

22-06-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес сте склонни малко да преувеличавате своите възможности и сили, готови сте и да рискувате. Към всичко това ви подтикват нарасналото чувство на оптимизъм и ентусиазмът ви, но тяхната продължителност няма да е дълготрайна. 

     
 

Телец

Днес не трябва да се оставяте на мързела - този ден обещава да бъде плодотворен. Може дори да има важни промени за вас. Добре ще е да се доверите на любимия човек. Може би ви е приготвил/а приятен сюрприз. 

     
 

Близнаци

Денят може да се окаже проблемен и труден за повечето от вас. Не забравяйте, че преди да предприемете каквито и да било решения и действия е необходимо да проучите подробно ситуацията.

     
 

Рак

Днес ще почувствате, че отново ставате по-чувствителни, страстни и раними, затова не са изключени и крайности в проявата на чувствата ви, които ще надделяват над разума. Ще имате склонност да давате прибързани обещания.

     
 

Лъв

Днес мечтайте и правете хубави планове - те непременно ще се сбъднат макар и по-късно, но по-добре така, отколкото никога. Може да предприемете  нови действия, които имат всички изгледи за успех. 

     
 

Дева

Ден за изправяне на стари грешки и получаване на награда от съдбата за добри дела. Ако вече сте срещнали човекът на мечтите си, то именно днес отношенията ви могат да преминат в по-сериозна фаза.

     
 

Везни

Днес за вас ще са характерни прекалена доверчивост, стремителност и склонност към необмислени постъпки. Бъдете внимателни! Изостря се чувството ви за справедливост, което ви подтиква постоянно да защитавате по-слабите.

     
 

Скорпион

Благодарение на вашия опит ще съумеете да се справите с всякакви задачи и да изберете правилният момент да убедите другите в своята идеи. В личните си отношения ще тъпчете всее още на едно място. Не бива да се подлагате на вълнения.

     
 

Стрелец

Прекрасно време за пътуване. Чрез това ще получите нови разнообразни и положителни емоции. Няма смисъл да се връщате към стари чувства, спомени от миналото и възобновяване на прекъснати отношения.

     
 

Козирог

Осъществете всичко, което сте планирали за днешния ден. Само физическото натоварване ще спомогне да се освободите ефикасно от натрупаното нервно напрежение. Любовните срещи ще ви се отразят много добре.

     
 

Водолей

Денят изисква от вас повече сдържаност и да не се поддавате на поривите си. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. В някои отношения няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото. 

     
 

Риби

Много е важно е да съхраните присъствие на духа си във всяка ситуация. По-здравословно за душевното ви равновесие ще е да не се намесвате по никакъв начин в разрешаване на спорове, още повече, ако не ви засягат пряко.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Девизът на деня е:”Съзидание”. Днешният ден е чудесен за започване на нещо ново. Ден, в който се осъществява връзка към тайните източници на знание и много неща хората започват да правят интуитивно, несъзнателно. Възможни са интуитивни прозрения и озарения, човек може да придобие разбиране за собствения си път, за смисъла на живота. Много благоприятен ден за активна почивка, тъй като тялото е натрупало много сили и енергия. Успехът често ще е спътник на мнозина. Можете да подобрите отношенията в семейството, да хармонизирате дома си, да решавате семейни въпроси. Семейните събирания и тържества са много успешни. Благоприятно е за общуване с приятели и роднини. Нови запознанства се завързват лесно.