Дневен хороскоп - петък, 22 юни 2018

Хороскоп

21-06-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес бъдете стегнати и последователни в действията си. Ще трябва да можете бързо да реагирате на хода на събитията. Вслушвайте се в чуждото мнение, но не пренебрегвайте и своето. Бъдете внимателни в отношението си към околните.

     
 

Телец

Днес сте в относителна хармония и вътрешно спокойствие. Това ви позволява да овладявате ситуациите и взаимоотношенията си, но може да възникне нещо неочаквано, което да промени плановете ви за деня.

     
 

Близнаци

Днес здравият ви разум е в синхрон с добрата ви интуиция. Предприемайте действия само с минимални рискове. Всякакъв вид интелектуална работа ще ви се удава добре. Бъдете икономични и предпазливи при паричния обмен.

     
 

Рак

Днес ще бъдете изцяло отдадени на своите мисли и действия. Добрата ви енергетика ще ви помогне да посветите много сили и труд на работата си. Никакви външни фактори няма да могат да ви отклонят от пътя ви и да ви изкарат от равновесие.

     
 

Лъв

Откриват се добри възможности, трябва само да ги видите. Очаква ви активна дейност, но денят предразполага повече към завършване на започнатото. Добър момент за решаване на настоящите проблеми и обсъждане на семейни планове.

     
 

Дева

Днес активността ви нараства, а с нея и претенциите. Възможно е да има сблъсък на интереси с някого или да възникне проблем, но който бързо ще бъде туширан. Проверявайте всичко по два пъти.

     
 

Везни

Днес оптимизмът ви е доста силен и ще бъде основния двигател на действията ви. Заредени сте с толкова енергия, че лесно ще се справяте с всички затруднения. Обърнете внимание на дребните неща, които предизвикват вашето съпротивление.

     
 

Скорпион

Днес лесно ще се дразните от най-малкото нещо и ще сте подвластни на променливото си настроение. Може би ви терзае някой важен проблем? Има опасност от неприятности в отношенията с партньора ви.

     
 

Стрелец

Ден на условностите. Благоприятно време за обществена дейност. Ще изпитате вътрешна нужда да се самоутвърждавате. Днес разполагате с голяма свобода и поле за действие. Могат да се появят нови възможности и предложения. 

     
 

Козирог

Можете да се занимавате с настоящите си дела най-спокойно. Благодарение на силната си воля и упоритост, ще успеете да свършите с настоящите си задачи. Стремете се да избягвате необмислени действия и да не поемате големи рискове.

     
 

Водолей

Вашият дух се нуждае от цялостност и единство. Жизнената сила е достъпна за вас, само трябва да и предадете форма и да я изразите творчески. Може за кратко да се окажете притиснати в ъгъла, но бързо ще съумеете да промените позицията си.

     
 

Риби

Съсредоточете се върху главните задачи на вашата дейност. Много е важно да изберете тези варианти, които ще ви донесат най-оптимален резултат. Философската ви нагласа днес няма много да ви помогне.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден, през който всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нещо нерешено от миналото или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, на където искаме да стигнем. Понякога живеем с усещането, че нещо или някой ни задържа или пък ни дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Може да получим знак къде и какво ни задържа.

В нас могат да започнат да се надигат чувства и емоции, свързани с нещо останало назад. Много зависи ситуациите и знаците през този ден какво усещане ще провокират в нас, дали тъга, носталгия, дали радост или гняв. Не е нужно да бягаме от емоциите, а би било добре да ги признаем и уважим като си позволим да ги изживеем. Само така бихме могли да се освободим от смътното и странно чувство, че миналото някак си се е "лепнало" за нас. Във всяка осъзната емоция се крие ключа към истинския проблем.