Какви са тези билбордове?

Общество

20-06-2018, 17:25

Снимка:

hitachiaircon.eu

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Вероятно вече сте забелязали, че с настъпването на летния сезон, фирмите за климатици, бира и сладоледи значително увеличават рекламните дейности. От няколко седмици правят впечатление рекламите на един от най-обичаните в миналото японски производители за електроника, а именно Hitachi. Марката отдавна не беше инвестирала в рекламни кампании, а фокусираше усилята си в разработването на продукти и създаването на различни решения - от продукти за строителството и дома, до продукти за медицина, енергетика и транспорт.

Проверихме, на какво се дължи новата кампания на производителя и разбрахме, че във връзка с настъпилите промени и още по-ефективни решения в продуктите за климатизация и отопление, от Hitachi са решили за в бъдеще да наблегнат не само върху разработването на нови продукти, а и върху тяхното популяризиране.

Ние бихме предпочели да не проверяваме дали на -25°С климатиците могат да топлят, защото сега е сезонът, в който всички наши мисли са насочени към морето, почивката и приятните моменти с приятели и семейство. Все пак, ако зимата е тежка, знаем към кого да се обърнем.

Hitachi Performance притежава енергийна ефективност А++ както в режим отопление, така и в режим охлаждане. Вероятно вече сме срещали климатици с по-висока ефективност А+++, затова искам да добавя че избрахме да представим Hitachi Performance не само защото е технологичен и икономичен, но и защото е в бюджетния ценови клас до 1300 лв (модел 12,000 BTU - RAK-35RPC/WPC).

Функции:

1. Отопление при -25о С

2. Енергиен клас А++

3. Управление на посоката на въздуха от дистанционното управление

4. Режим Ваканция

5. Вграден електромер в дистанционното управление

6. Вграден датчик за температура в дистанционното управление

7. Седмичен таймер

8. Управление чрез смарфон (Опция)

Както повече високотехнологични продукти и тази серия не пропуска възможността да управлявате климатика чрез смартфона си. Hi-KUMO е модулът за управление през таблет или смарфон. С него може да контролирате климатика, както и да създавате седмични програми и да наблюдавате релната температура в помещението.

Hitachi Performance е на пазара от няколко години и неговите качества са проверени през всички сезони.