Дневен хороскоп - четвърък, 21 юни 2018

Хороскоп

20-06-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Бъдете любезни и внимателни при общуването с другите, това ще ви помогне да направите добро впечатление на хората. Можете да получите пари, които не сте очаквали. Денят е благоприятен за йога, подобряващи здравето процедури. Ще бъдете пълни с оригинални идеи и без ограничаващи стереотипи.

     
 

Телец

Планирани делови срещи може да не се състоят по причини, независещи от вас. Вечерта може да се настроите бунтарски, ще имате нетипични действия с които може да изненадате околните. 

     
 

Близнаци

Днес е ден на разширяване на перспективите. Можете да очаквате успешен обрат на събитията на деня. От друга страна, много е вероятно повишеното самочувствие и новите възможности да ви наелектризират толкова много, че стабилността ще бъде поставена под въпрос.

     
 

Рак

Началото на деня може да започне на криво. Вие се намирате по-скоро в света на илюзиите и мечтите, а не сте готови да действате активно. Вниманието ви е разконцентрирано и лесно може да допуснете грешки. Но с напредване на деня ситуацията се променя към по-добро. Започвате да гледате по-реалистично на нещата, разбирате какво трябва да се направи, за да постигнете желаните резултати.

     
 

Лъв

Вниманието ви ще бъде насочено към материалната и финансовата страна на живота. Времето е подходящо за обсъждане с близките на въпроси, които по един или друг начин са свързани с пари. Бъдете търпеливи, дори ако вашите мнения не съвпадат по някакъв начин

     
 

Дева

Днес вие сте енергични и изпълнени с енергия, готови да постигнете много. По-трудно се справяте с някои проблеми, отколкото би трябвало, но вие не се отказвате и постоянството ви носи добри резултати. В общуването внимавайте! Малко сте по-резки, отколкото трябва и често отправяте критики.

     
 

Везни

Днес на вас се препоръчва релаксация и почивка. Звездите ви съветват - отлагайте всичко, което изисква активно преодоляване на препятствията, физическо и психическо натоварване. Разходете се в магазините, актуализирайте гардероба си. Можете да опитате да сготвите нещо необичайно за вечеря. А ако сте далеч от всякакви кулинарни експерименти, опитайте специалитета на някой ресторант.

     
 

Скорпион

Чувствителността ви е повишена и имате склонност да приемате нещата по-близо до сърцето си, да се разстройвате за дреболии. Хората около вас не винаги ви разбират правилно, понякога стават досадни. Опитайте се да не давате воля на гнева си, в противен случай рискувате сериозно да оскърбите някой важен човек. Много неща ще ви се удават трудно, но не се отказвайте, докато не постигнете своето.

     
 

Стрелец

Денят, в който Стрелците ще могат да постигнат истинската безкрайност на времето и пространството. Вашата енергия е много силна. Възможни са кармични срещи и запознанства. Дори и в най-незначителните събития на пръв поглед можете да видите глобален смисъл или произволно дочута фраза може да отговори на важен въпрос за вас.

     
 

Козирог

Денят не е лесен, но ще е плодотворен. Вашите знания и опит сега ще бъдат много полезни. Опитайте се да решите важните проблеми сами, не очаквайте помощ и подкрепа от никого. Колкото по-малко разчитате на другите, толкова по-бързо ще постигнете успех. Възможно е да има несъгласия в семейството, близките могат да имат претенции към вас.

     
 

Водолей

Вие сте малко капризни и непостоянни днес. Възможно е да има противоречие между вашите желания и реалните обстоятелства. Звездите ви съветват да не обръщате внимание на несъвършенството на света, всички трудности съществуват само в ума ви. В този ден можете да усетите своя потенциал, да поемете инициативата в свои ръце и да овладеете дисхармоничната ситуация.

     
 

Риби

Рибите днес ще имат невероятен ден, когато ще могат да почувстват пълно взаимно разбирателство с околния свят и цялата вселена. Чудесна хармония ще цари около вас и не трябва с нищо да бъде нарушавана. Избягвайте неприятни хора, провокации и конфликти.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Помислете над живота си, спомнете си миналото, вижте настоящето, представете си бъдещето. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава очистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Почистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък.

След 14:25ч настъпва тъмен период. Мнозина ще усетят неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойство, имат главоболие, различни неудачи. Денят, в който получаваме само лоши знаци и към които трябва да се отнасяме внимателно: трезво да се мисли и оценява всеки и всичко. На този ден се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало.