Дневен хороскоп - сряда, 20 юни 2018

Хороскоп

19-06-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Звездите препоръчват да покажете сдържаност и предпазливост при всякакви начинания. Бъдете внимателни към поведението на другите. Вашето мнение е твърде субективно и не ви позволява да видите пълната картина на това, което се случва наоколо, затова се вслушайте в съветите на близки приятели и роднини.

     
 

Телец

Налага се в някои ситуации да бъдете малко егоисти, за да постигнете положителен резултат. На този ден обстоятелствата ще са във вашите ръце, което ще ви позволи да извлечете значителна полза от взаимодействието с другите. Но вечерта е по-добре да прекарате сами.

     
 

Близнаци

Ситуацията в днешния ден може да се окаже доста напрегната. Има голяма вероятност да се стигне до конфликти с близките хора. Старайте се да не се поддавате на минутното раздразнение и да проявите сдържаност.

     
 

Рак

Ако можете конструктивно да използвате планетарните енергии на този ден, които са доста противоречиви, ще можете да направите голяма крачка напред. Бъдете предпазливи и се опитайте да избегнете нежеланите ситуации. Старайте се да бъдете изобретателни в различните ситуации.

     
 

Лъв

Днешният ден няма да е лесен, така че опитайте да се справите с проблемите спокойно и сдържано, без да се изостря обстановката. Обърнете специално внимание на здравето. За да не се излагате на рискове, трябва да балансирате диетата и да отделите достатъчно време за почивка.

     
 

Дева

Внимателно помислете за подробностите, преди да вземате важни решения. Ще се наложи да положите повече от обичайните усилия, за да поддържате хармонията в общуването и взаимоотношенията с хората. Действията ви могат да бъдат придружени от остри думи и упреци, поради което не се изключват разногласия с близките.

     
 

Везни

Денят вероятно няма да е лесен и ще бъдете доста заети. Възможно е да изпаднете в сложна ситуация. При това повечето от неприятностите ще си ги създавате сами. Отделете от своето свободно време за собствените си дела. Разкрийте своята индивидуалност чрез някаква творческа дейност.

     
 

Скорпион

Обърнете внимание на вашето здраве. Опитайте се да се предпазите от външни напрежения и преживявания. Вечерта ще бъде добро решение да останете у дома и да позволите на близките ви хора да покажат загрижеността си към вас.

     
 

Стрелец

За повечето от вас ще бъде един динамичен и стремителен ден. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че са възможни в някои моменти трудности, не са изключени и разочарования. Възможни са финансови и материални проблеми. Що се отнася до любовта, не са изключени емоционалните ситуации.

     
 

Козирог

Днешните тенденции са противоречиви. Твърде са възможни неприятни изненади. Наличието на внимателно разработен план ще намали неоправданите разходи на енергия и ще осигури разумно разпределение на силите. В отношенията с близките си проявете дипломатичност и търпение.

     
 

Водолей

Денят може да се окаже за някои доста труден. Ще трябва да вложите много енергия и сила, но не прекалявайте, защото има опасност да получите силно главоболие до вечерта. Бъдете изключително внимателни по пътищата, тъй като съществува голям риск от попадане в извънредна ситуация.

     
 

Риби

Днес не е най-подходящият момент за вземане на решения относно личния ви живот. Повечето от вашите действия и преценки могат да бъдат субективни и недостатъчно обмислени. Ако ви бъде трудно да се справите със ситуацията сами, тогава трябва да прибегнете до помощта на другите.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

До 13:19ч е удачно време за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Само делата и действията, които са справедливи могат да бъдат доведени до крайната си цел. Препоръчва се повече мълчание в този ден, да не критикувате и да не ругаете, защото това може да стане причина за заболяване на белите дробове, които сега са уязвими.

След 13:19ч настъпва по-сложен период. Старайте се да избягвате да попадате на места, където има опасност да възникнат спорове, да ви провокират. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички изменения и бъдете открити към новото. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма.