Дневен хороскоп - вторник, 19 юни 2018

Хороскоп

18-06-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят ще бъде доста труден, ако не се настроите сериозно за работа. По-добре е да избягвате всякакви прояви на лекомислие. Също така е много важно да не хвърляте думите си на вятъра и да изпълнявате всичките си обещания навреме. Ако сте сдържани и деликатни, много проблеми ще бъдат избегнати.

     
 

Телец

Не е изключено да срещнете някои трудности. Но все пак влиянието на положителните тенденции преобладава, което означава, че може да разчитате на успех в много начинания. Добре се разбирате с хората, лесно ще намерите помощници и съюзници. Възможни са малки парични постъпления.

     
 

Близнаци

В началото на деня много неща ще ви изглеждат възможни, но по-късно може да стане ясно, че сте надценили силите си. Помислете внимателно преди да се ангажирате с каквито и да било задължения и не правете обещания: ще бъде по-трудно да се изпълни, отколкото си мислите.

     
 

Рак

Възможни са спорове и разногласия. И на работното място, а и извън него понякога ще е трудно да се разбирате с другите. Може да изпитате недоволство от най-близките си. Въпреки това, опитайте да не губите самоконтрол, да поддържате конструктивно отношение. Само така могат да бъдат избегнати сериозни конфликти.

     
 

Лъв

Благоприятен и интересен ден, който позволява много да се постигне. Ако действайте независимо и самостоятелно, по-лесно ще постигнете желаните резултати. Особено добре ще се справяте с делата, изискващи творчески подход, въображение, изобретателност. Външният ви вид ще играе важна роля, затова му отдайте нужното внимание.

     
 

Дева

Денят ще донесе много изненади за мнозина. Възможно е да имате нови идеи относно работата. Ще бъде лесно да обедините хората, които споделят вашите интереси. Благодарение на тяхната подкрепа ще успеете по-лесно да постигнете поставените цели. Запазете вярата в себе си. Благодарение на нея постигате успех.

     
 

Везни

Началото на деня ще бъде доста трудно, особено за тези, които са свикнали да вземат нещата присърце. Емоциите и вълненията могат да ви попречат да се концентрирате върху работата. Познати хора могат да се опитат да ви използват в свой интерес.

     
 

Скорпион

Благоприятен ден за общуване. Ще бъде лесно да направите добро впечатление. Пред някои от вас ще се открият съблазнителни перспективи. Не е изключено пътуване, включително може да бъде непланирано.

     
 

Стрелец

Вие сте изпълнени с енергия, настроени оптимистично и вярвате, че скоро ще постигнете успех. Доброто ви настроение успявате да предадете и на другите. През втората половина на деня са възможни непланирани разходи. По-добре не отивайте да пазарувате.

     
 

Козирог

Очертава се да бъдете доста заети. Вниманието ви ще е ангажирано с много неща, включително някои нови. С напредването на деня, ще настъпи малко спокойствие и вече няма да сте толкова натоварени. Има изгледи да получите добри новини.

     
 

Водолей

Днес ще трябва да проявите твърдост и постоянство, да не се огъвате пред нищо и никой. Мнозина ще получат важна и полезна информация, на други предстои приятно запознанство. 

     
 

Риби

Денят ще е наситен с много събития и случки. Вие сте енергични и упорити, готови на много неща, за да постигнете целите си. Но понякога това не е достатъчно, за да се постигнат желаните резултати. Нуждаете се и от малко късмет.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

До 12:10ч времето е спокойно и мирно, време за любов. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера със скандали, не изпускайте нервите си. Бъдете внимателни към постъпващата информация.

 

След 12:10ч настъпва време за съзерцание и физически покой. Ден за работа с мантри и молитви.  Бъдете внимателни с думите, които изговаряте. Необмислените и лоши думи може да се сбъднат, но те като бумеранг ще се върнат обратно при вас дори и неволно да сте ги изпуснали. Трябва да сме честни, не трябва да се лъже и сплетничи. Да се избягва всяка суета. Ако гласът ви охрипкавее и се появи кашлица, това са предупреждения, че не вървите по правилен път. Не трябва да се яде пилешко месо и яйца, да не се вадят зъби.