Седмичен хороскоп за 18 - 24 юни 2018

Хороскоп

17-06-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Подхващайте нещата по-отрано.

 В началото на седмицата се старайте да не попадате в конфликтни ситуации, не допускайте пренапрежение. Оценявайте събитията реалистично и не позволявайте сривове поради вашия темперамент. Заемете се с уреждането на делата си, няма да имате ограничения в това. Акцентът ще падне върху домашните ангажименти през настоящия период. Мнозина ще предприемат домашни ремонти, смяна на интериора, нови придобивки, подмяна на стари вещи.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Телец

Скоро, много скоро.....

Скоро ще излезете на пътеката на промените. В живота ви може да се появи човек, с когото да ви свързват общи интереси. Ако планирате нещо, ще ви трябва да съберете повече информация. Не игнорирайте възможностите за реклама. Чести пътувания за тези, които са свързани с търговска дейност и посредничество. Нови запознанства и разширение на контактите. Бъдете крайно внимателни в интимните си отношения.

Благоприятни дни- 18, 19

Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Близнаци

Живейте и не забравяйте, че всичко е мимолетно.

Нещата изглеждат наред при вас. Повечето се радват на добро здраве. Високият жизнен тонус увеличава вашата работоспособност и това е добре, защото ще бъдат енергични дни, позволяващи свобода в действията ви. Съвсем обективно оценявате действителността, затова не допускайте никой да ви насажда чувство за несъществуваща вина. Всеки сам да си сърба попарата, не позволявайте да ви превърнат в изкупителна жертва!

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Рак

Търсете пълнотата, а не съвършенството.

Въпреки, че периодът е провокационен, дните ви ще бъдат в слънчеви оттенъци - нито грам сълзи, само позитивно настроение и усмивки. Необходимо е да разберете, че трябва да обновите отношенията си. Не се отказвайте от малките радости в живота, но задълженията и отговорностите нека са на първо място. Резултатите, над които сега работите ще започнат да се проявят от другия месец нататък. Докажете, че сте пълни със сила и талант. Това е вашият пропуск за успех в живота.

Благоприятни дни-18, 19, 23, 24

Неблагоприятни дни-20, 21, 22

     
 

Лъв

Добър момент за осмисляне.

Благоразумие и сдържаност, концентрация и логически умозаключения в този период ще позволят критически да подходите към собственото си поведение, а също ще ви се дадат възможности да поработите над собствените си грешки в случаите, където е необходимо. Личните ви дела ще получат нов импулс. Ще настъпи възобновяване на енергията и оптимизма при вас. Ако проявите малко тактика, ще успеете да завъртите колелото на късмета. Залог за успеха е сътрудничеството ви с правилния човек. Предстоят ви нови разходи за представителни цели.

Благоприятни дни- 20, 21, 22

Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Дева

Вие сте част от голямото уравнение.

В някои ваши планове може да настъпят изменения поради развоя на събитията. Дори да се чувствате добре, снижен е жизненият ви тонус. Пазете се от голямо напрежение и натоварване. Постарайте се да избягвате конфронтации с партньора и близките си. Не обръщайте внимание на дразнещите дреболии. Необвързаните Деви имат шансове да се срещнат с подходящ за тях партньор, а семейните - могат да успеят да преоткрият неведомите дълбини на душата на своите партньори.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Везни

Не позволявайте нищо да ви отклони от пътя.

Може да се появят нови благоприятни обстоятелства за вас. Вашата общителност и дипломатичност биха могли да ви свършат много добра работа. Използвайте тънкия си усет и стремежа към познания, съчетани с добрите ви способности за усвояване. Старайте се да не разпилявате силите си в различни области и посоки. Вместо това си концентрирайте усилията и уменията, за да преуспеете в своите начинания. Задават се предстоящи малки трудности или грижи с децата. Обърнете повече внимание на техните нужди.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Скорпион

Пазете си гърба!

Имате всички шансове да реализирате новите си идеи. Използвайте своето обаяние и шармантност. Търсете социални контакти, бъдете активни и действени. Най–после намирате подход към половинката си и изчиствате леките недоразумения. Някои ваши познати, колеги или опоненти опитват от време на време да ви провокират, дебнещи за някоя грешна стъпка от ваша страна. Не е зле да бъдете повече предпазливи и да си пазите гърба.

Благоприятни дни- 18, 19

Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Стрелец

Бавно, но сигурно!

Целите и мечтите ви придават допълнително значение на настоящето. Не се опитвайте да превземате сърца чрез пряко щурмуване. Позволете на събитията да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза. Бъдете внимателни при работа с документи и не подценявайте значението на парите. При пътуване са възможни дребни неприятности и проблеми. Стремете се към правилното разпределение на своите човешки и парични ресурси.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Козирог

Леко и красиво ще се изявявате в обществото.

Отношенията в групата, колектива, където се намирате, могат да се разкрият в нова за вас светлина. В последно време вашият имидж се е повишил и през тази седмица ще почувствате видимите резултати. Необходимо е да поработите и на равнище компетентност, скромност и надеждност. Не бъдете разпилeни в личен и делови план. В началото на седмицата трябва да сте пестеливи  на сили и на средства. В края й обаче можете да разпуснете и да се наслаждавате на собствения си успех с чисто сърце. Предстоят интересни събития.

Благоприятни дни-18, 19, 23, 24

Неблагоприятни дни-20, 21, 22

     
 

Водолей

Умереност и чувство за дълг.

Способността ви да правите всичко максимално бързо е похвална, но нервната ви система е доста напрегната. Избягвайте спорове с партньорите си. Пререканията могат доста да влошат отношенията ви, а не това ви е нужно сега. Някой ще се опита да ви спечели за своята си кауза, но дали това е добро за вас? Не създавайте низ от напразни нереалистични очаквания, които могат и да се провалят. Ще станете генератор на нови идеи и проекти, но не давайте публичност, защото може да предизвикате завистта на околните.

Благоприятни дни- 20, 21, 22

Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Риби

Винаги има какво още да се желае.

Добра настройка ще имате през следващите дни. Ще се радвате и на добро здраве. Дори да има някакви проблеми, бързо ще се оправите с тях. Ставате твърде податливи на чуждо влияние, твърде романтични и обръщате неусетно гръб на здравия разум. За свободните представители на знака ще има доста благоприятни възможности, стига да не ги пропилеете. Максимално трябва да разширите сферата на контактите си. Правете само това, в което сте уверени.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни- 18, 19