Дневен хороскоп - неделя, 17 юни 2018

Хороскоп

16-06-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Луната и Венера се намират във вашия дом на любовта, което ви прави неустоимо привлекателни и артистични. Един добър ден за любов и развлечения, днес творчеството и романтиката вървят ръка за ръка.

     
 

Телец

Благоприятното влияние на Луната и Венера в сектора на дома ви ще бъде изразено в добро настроение, удоволствие, взаимно разбирателство и хармония в семейството. Добре е цялото семейство да отидете някъде на разходка.

     
 

Близнаци

Днес ще има положително развитие на въпросите. Звездите са благосклонни да ви дадат шанс да постигнете желаното. Помнете, че за всичко си има време и място под небето и въпреки трудностите, то ще стане.

     
 

Рак

Днес се осъществява връзка между миналото и бъдещето. Почивката или уединението биха били полезни. Сега не е време да се вземат безразсъдни или импулсивни решения. Във въздуха се носи обещание. Това може да бъде обещание за нова връзка или обновяване на стара.

     
 

Лъв

Животът ви може да ви изглежда статичен, но в действителност има много движение в него. Архангел Михаил сега е с вас и ви помага да се справите с всички трудности. Можете да разчитате на помощта му. Само се обърнете към него с вашата молитва за помощ.

     
 

Дева

Откажете се от желанието си да контролирате всичко, защото не е възможно. Трябва да намерете своя вътрешен мир и покой. Имайте търпение и знайте, че в крайна сметка всичко ще бъде както трябва според законите на Вселената.

     
 

Везни

Звездите ви казват:”Отпуснете се!” Спомнете си отново ентусиазмът и вълнението, което сте изпитвали. Дайте си време да бъдете отново цялостни и завършени. Пътят изглежда дълъг и пълен със завои, но Вселената чака отново вашето завръщане. 

     
 

Скорпион

Скоро в живота ви ще се появи нов човек. Опитайте се да излизате по-често. Заобиколете себе си с приятели, весели и спокойни хора. Не губете чувството си за хумор. Пребиваването на слънце ще ви помогне да компенсирате липсващата енергия. Погледнете на всичко отстрани и поддържайте живота си в равновесие. Балансирайте ума, тялото и духа си.

     
 

Стрелец

Трябва да се вземе важно решение. Може би се чувствате още свързани с миналото и не можете да продължите напред. Трябва да се справите със старите неща. Вие сте на прага. Можете да отидете напред или да се върнете назад, това е просто ваш избор. Научете се да виждате красотата на живота и всичко, което ви заобикаля.

     
 

Козирог

Денят ви ще бъде необичаен. Днес правилата трябва да бъдат отхвърлени, а резултатите обещават да бъдат интересни. Могат ви да дойдат нови идеи и нови посоки за решаване на стари проблеми.

     
 

Водолей

Днешният ден ще бъде изпълнен с баланс и хармония. Това означава, че ще можете да видите двете страни на проблема или да постигнете споразумение с някого. Не е нужно да бързате за никъде. Отдайте се изцяло на тишината и спокойствието. 

     
 

Риби

Днес Колелото на Фортуна ще се завърти по волята на съдбата. Вятърът на промяната ще задуха, възможна е съдбовна среща или нещо интересно да се случи. Бъдете открити за новото. Не стойте затворени у дома! 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес може да почувствате “съдбата”. Всичко, което ни довежда в този ден до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Хубаво е да се тръгне на път. Направените в този ден изводи са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неблагоприятните” хора.

Денят подхожда за кардинални изменения в много сфери, но не за сметка на новите възможности, а за подобрение и укрепване на вече съществуващите. Прекрасно време за усвояване на знания. Този ден може да подложи на проверка принципите ви. Да се започват нови дела не се препоръчва, но може да довършвате започнатото. Пазете своето имущество. Ако загубите днес нещо, повече няма да го намерите.