Дневен хороскоп - събота, 16 юни 2018

Хороскоп

15-06-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ще почувствате прилив от енергия и сила, поради което ще се държите предизвикателно. Но хората от противоположния пол ще бъдат привлечени от самочувствието ви. Пазете своята енергия за любов, а не за кавги. 

     
 

Телец

Обстоятелствата на деня ще ви поддържат в приятен тонус, няма да ви позволят да се отпуснете и да се отегчите. Нещо или някой ще ви помогне да се откъснете от ежедневната рутина. Възможно е също да узнаете нещо ново и интересно.

     
 

Близнаци

Днес интелектуалният ви потенциал ще достигне до големи висоти, но общуването с другите ще бъде слабо звено. Само призовавайки на помощ дипломацията и търпението, ще успеете да се справите без спорове и кавги.

     
 

Рак

Вероятно чувствате, че не можете да действате свободно, зависими сте от ситуацията, от други хора, от партньора. Действително нямате достатъчно сила сега и прибързаните действия могат само да влошат ситуацията. Добре е да изчакате.

     
 

Лъв

Първата половина на деня ще изкарате на свободен режим. Възможна е да получите изненада, своята минута късмет. През втората половина на деня вашето внимание ще бъде напълно погълнато от една от фундаменталните сфери: дома, бизнеса, здравето.

     
 

Дева

Днес на очите ви сякаш са надянати увеличителни лещи: ще бъдете склонни да преувеличавате всичко - както доброто, така и лошото! В резултат на това хората и събитията ще разделяте съобразно черно-белия принцип: ще идеализирате нещо, а в друго ще търсите недостатъци.

     
 

Везни

Днес ще изпитвате щедрост, уважение, любов, радост от живота и вътрешна хармония, както и просперитет и емоционален подем. Възможна е случайна среща със стар познат (или бивш възлюбен) да събуди буря от емоции в душата ви. Ако това ви се случи, знайте че е кармично събиране.

     
 

Скорпион

Днешните обстоятелства няма да ви позволят да се отпуснете и да правите това, което намирате за нужно. Точно обратното, ще ви подтикват към активни действия. Волю-неволю ще трябва да приемете правилата на играта.

     
 

Стрелец

Днес енергията и жизнеността ви ще разцъфтят с ярки цветове, дори ако събитията от деня изобщо не предразполагат за това. Ще успеете да повдигнете настроението не само на себе си, а и на всички, които са близо до вас.

     
 

Козирог

Днес може да имате трудности със самоорганизацията и дисциплината: внезапно да ви се прииска да наруши монотонния ритъм на живота. Този импулс може да доведе до нови впечатления и емоции, както и до нови проекти, които имат всички шансове да бъдат успешни.

     
 

Водолей

Днес вашето щастие е във ваши ръце. Или по-скоро във вашата глава. Със силата на мисълта си е напълно възможно да промените света около себе си. Убедете се, че сте изпълнени с енергия и ентусиазъм и насочете мисълта си към това, което искате да стане. Важното е да мислите правилно, защото не само позитивните мисли имат способността да се сбъднат!

     
 

Риби

Под влиянието на моментното настроение може да направите неочаквани, спонтанни и привидно безсмислени покупки. Повечето от тях обаче, за голямата изненада ще се окажат полезни и необходими. С други думи в разходите ще ви води интуицията, а не логика. Въпреки това си наложете лимит за шопинга.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят има двойствена характеристика - позитивна и негативна едновременно. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства.