Дневен хороскоп - петък, 15 юни 2018

Хороскоп

14-06-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Можете да правите нови планове за бъдещето. Вие сте способни да правите верни изводи. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели. Пазете жизнените си сили, които са все още намалени.

     
 

Телец

Следвайте нормалният си ритъм за деня. Не позволявайте на другите да обсебят ценното ви време - някои неща после трудно ще наваксате. Не се поддавайте на провокации и манипулиране.

     
 

Близнаци

Приятелите ви обграждат с внимание и предоставят подкрепата си. Някои ще имат увлечение сред социалните си контакти. Предстои някаква промяна, но Вселената я подкрепя. Доверете се.

     
 

Рак

Ще изпитате топли чувства и привързаност към някого. Някои ще изживеят приятни мигове. Но за целта трябва да сте навън сред хората или в приятелска среда, а не да стоите затворени и сами в къщи.

     
 

Лъв

Ще ви вълнуват въпроси свързани с хора от противоположния пол. Проявявате се като много ларж. Внимавайте да не загубите чувството си за мярка, което ще се отрази на вашия портфейл и на още други неща.

     
 

Дева

Останете спокойни и ще имате всички шансове за успех. Бавните, добре обмислени действия ще позволят постигането на отлични резултати. Полезни ще бъдат съветите на добри познати.

     
 

Везни

Денят може да не е лесен, но ще имате възможност да извлечете полза от нещо. Съветите на другите, за съжаление са безполезни и понякога опасни. Дори хората, които познавате добре, няма да могат да ви дадат разумни препоръки. През втората половина на деня ще бъде трудно да не се поддавате на провокации, да избягвате конфликти.

     
 

Скорпион

Денят не е много плодотворен, но затова пък ще е спокоен и приятен. Ще имате възможност да общувате с интересни хора, да научите от тях нещо ново. Получената информация ще ви бъде полезна, макар и не съвсем скоро. Възможно е да получите нови идеи.

     
 

Стрелец

Денят ще подари много ярки емоции на онези, които не се страхуват да се измъкнат от обичайната пътека и да опитат нещо съвсем ново. През втората половина на деня са възможни разногласия по време на работа или у дома. Трудно време за общуване с по-възрастни хора.

     
 

Козирог

Не всичко ще ви се отдава толкова лесно, колкото би ви се искало. Не е изключено да ви напомни за себе си някой недоброжелател. Няма да успее да ви навреди, но все пак ще минете през няколко неприятни моменти. Не се претоварвайте с тежка и изморителна работа.

     
 

Водолей

Денят има позитивно влияние. Нараства вашето жизнено и енергийно равнище. Чувствате се достатъчно комфортно и удобно на мястото си. Старайте се да правите точни преценки и не бързайте с промените.

     
 

Риби

Колкото повече неща планирате за този ден, толкова по-добре. Ако правите нещо полезно, не допускайте мрачни мисли в главата си и не се притеснявайте за дреболии. Бъдете малко по-претенциозни в общуването си и стойте на далеч от хора, които ви дразнят.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят носи позитивна енергия, необходима за преобразование на идеите в конкретни дела. Днес по-добре да не се започва нищо ново, но може да се занимавате с обичайните неща, ежедневните си работи. Не трябва да сте пасивни, така ставате уязвими. Правете си планове, мислете за нещо приятно. Удачен ден за покупки и придобивки. Препоръчително е да се посети сауна или да се правят контрастни водни душове (топло, студено). През днешният ден във въздуха витае агресия. Настройте се към самозащита, ако не искате да бъдете в числото на жертвите. Добре е да се помага на тези, които имат нужда от това.