Дневен хороскоп - четвъртък, 14 юни 2018 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - четвъртък, 14 юни 2018

13 юни 2018, 18:31 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Вие ще бъдете в добра енергийна форма и в добро вътрешно равновесие. Излъчвате силна аура и влияете положително върху хората край себе си. Изживейте този конкретен ден – може да ви се случат доста интересни неща.

     
 

Телец

В днешния ден няма напълно да контролирате ситуацията, макар отстрани да не изглежда точно така. Може би ще ви е необходима подкрепа отвън. Не пренебрегвайте вътрешният си глас, който ще ви подскаже какво да предприемете.

     
 

Близнаци

Днес потърсете отново себе си. Уединението ще ви помогне да го постигнете. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си някакво развлечение, докато се почувствате по-добре. Подарете си сами този ден!    

     
 

Рак

Днес вашите действия ще имат малко импулсивен характер. При решението на въпросите, които имате, се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за момента решение.

     
 

Лъв

Вашата енергия и увереност за момента са на високо ниво. Готови сте да се борите срещу всичко, което ограничава индивидуалната ви свобода на действие, но може да изпаднете в конфликт със собственото си его.

     
 

Дева

Можете да се заемете спокойно с вашите дела и да ги приведете към изпълнение. Днес ще бъдете особено стриктни и дисциплинирани и това ще ви спаси от излишни разходи. Успешни контакти с началството ще имате, особено жените.

     
 

Везни

Изразходвайте своята енергия разумно и не прекалявайте с прекомерната активност. Удачен ден за общуване, установяване на контакти или да изгладите влошени отношения. Недейте да откровеничите с хора, които малко познавате. 

     
 

Скорпион

Денят носи позитивни тенденции. Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с много неща. Старайте се реално да преценявате действителността и детайлно обмисляйте предстоящите си действия.

     
 

Стрелец

Обстоятелствата са променливи, но постепенно всичко ще се стабилизира. Докато не приключите с всички стари задължения, не поемайте нови ангажименти. Не  потъвайте в разбора на собствените си грижи.

     
 

Козирог

Както обикновено, ще бъдете доминиращи личности в обществото. Ще бъдете много добри в анализирането и правенето на изводи. Не се доверявайте на посредници. Постарайте  се да изкарате деня спокойно, с повече чувство за хумор.

     
 

Водолей

Днес ще се изявите като ярки индивидуалисти. Ще бъдете дружелюбни и отворени за всякакви контакти и общуване. Мнозина ще предпочитат вашата компания. Това, което сте започнали по-рано, сега успешно ще се развива.

     
 

Риби

Днес лесно ще успеете да се нагодите към променящите се обстоятелства. Ако намерите съмишленици да ви подкрепят, по-лесно ще успеете да осъществите плановете си. Доверете се смело на вътрешната си интуиция.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи. В него не трябва да се поддавате на гнева и на изблиците на емоциите, нужно е да избягвате конфликтите на всяка цена. Вибрациите на деня подтикват към алчност, затова трябва всячески да развиваме в себе си щедрост и да не съжаляваме за това, от което се освобождаваме.

Може да се определи кое е полезно и кое вредно за организма. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение, не е вашата храна. Това към което ви тегли, значи е полезно за вас. Същото правило важи и за хората. Вие можете да почувствате с кого е нужно да общувате и кого трябва да избягвате.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп