Сидеров: Трагедията в „Крумово“ не може да е повод за оставки - bulgaria.utre.bg

Сидеров: Трагедията в „Крумово“ не може да е повод за оставки

13 юни 2018, 11:58 | Александра Милева
  • Снимка:
    ПП "Атака"

Трагичният случай в „Крумово“ не може да се използва за искане на оставка. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров. Коментарът му е в отговор на исканата от лидера на „Воля“ Веселин Марешки оставка на военния министър Красимир Каракачанов.  

„Предполагам, че не е проблем за Каракачанов да подаде оставка. Но ние сме в една коалиция, която сме излъчили двама вицепремиери. И всяка една оставка ще означава разтурване на голямата управляваща коалиция с ГЕРБ. Така че ако това търси и цели г-н Марешки, той трябва след А да каже и Б – иска нови избори, разчита, че след това ще управлява или какво друго“, подчерта Сидеров. 

Той отбеляза, че социологически проучвания в момента показват, че промяна в политическата картина няма. По думите му това е един от поредните опити на Марешки да привлече вниманието към себе си.

По-рано лидерът на Воля заяви пред журналисти, че се назначава „сульо и пульо за министър на отбраната“. 

При трагичния инцидент в понеделник вечерта на авиобаза „Крумово“ загинаха двама пилоти, а бордният техник бе ранен. Водещата причина към момента е техническа неизправност на военната машина. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика