Дневен хороскоп - сряда, 13 юни 2018

Хороскоп

12-06-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Фокусът на вашето внимание ще попадне върху семейните отговорности. Чрез мислите и действията си се приближавате внимателно към реализирането на вашите желания. Вашата непоклатима вяра ще бъде възнаградена от вашите ангели-хранители, които ви подкрепят във всяка минута от вашето битие.

     
 

Телец

Може да  почувствате недоволство, изглежда, че вашите усилия не са достатъчно оценени според вас. Грижете се за себе си, прекарайте повече време със семейството си и нека целия свят да почака.

     
 

Близнаци

Още  не е късно да се намери най-оптималното решение. Веднага щом почувствате вяра в душата си, тялото и умът ви ще се отпуснат и ще можете да разгледате възможностите, които в състояние на стрес не са ви достъпни.

     
 

Рак

Трудно ще останете спокойни. За съжаление не всички Раци ще успеят да се справят с негативните емоции, които днес могат да бъдат особено силни. Не са изключени разногласия и спорове с най-близките хора.

     
 

Лъв

Ще бъдете неприятно изненадани, че никой няма да е готов да направи отстъпки, а напротив - всеки очаква вие да пожертвате интересите си. Не е желателно да правите покупки, както и да вземате решения относно собствеността.

     
 

Дева

Добре е се занимавате с решаването на практически проблеми. Не отлагайте за по-късно, това, което можете да свършите днес. Добре ще преминат задушевните разговори в неформална обстановка.

     
 

Везни

Звездите ви предупреждават: има вероятност за леки търкания и разногласия с членовете на семейството ви, но вие притежавате достатъчно мъдрост да изгладите ъглите и да проявите разбиране. Пазете се от емоционално претоварване. 

     
 

Скорпион

През деня могат да възникнат трудности, в допълнение ще почувствате, че се нуждаете от почивка. Несъгласия и спорове не се изключват както на работното място, така и у дома ви поради негативната енергия.

     
 

Стрелец

Денят обещава да бъде плодотворен. Това не е толкова поради благоприятни обстоятелства, колкото поради вашата решителност. Каквито и да са пречките, които се появяват по пътя, не се оттегляйте, а намирайте начин да ги преодолеете.

     
 

Козирог

Би било хубаво да отложите нещата, които можете и да си почивате малко. Ако не можете да си го позволите, опитайте се поне да не решавате всички проблеми сами. Потърсете помощ, ако е необходимо. Не бързайте да вземате важни решения.

     
 

Водолей

Денят е пълен с разсейващи моменти, но вие ще успеете да запазите концентрация и да свършите с всичко планирано навреме. Възможно е да има неочаквани обстоятелства. Избягвайте рисковете, не купувайте нищо важно.

     
 

Риби

Всички важни въпроси и срещи е добре да отложите за друг ден. Така ще избегнете неприятни изненади. Като цяло днес е желателно да ограничите емоционалните си импулси и да се ръководите от здравия разум във всичко.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. Нищо не трябва да се предприема, да се започва или планира, защото ще се развали и ще донесе неприятности. В този ден не бъдете доверчиви. Цифрите и фактите обезателно проверявайте. Не общувайте с хора, които са ви неприятни или се стремят да ви призоват към дълбоко личен разговор. Възможни са провокации и недоразумения в областта на личните отношения. Сънищата са измамни и могат да бъдат неприятни. Уязвими са костите и ставите. Отложете визитата при зъболекар. Навсякъде трябва да бъде светло, наред с електрическият ток е добре да има и запалени свещи. В 22:44ч настъпва новолуние. От този час до 06:28ч на 14 юни може да работите с желания.