Дневен хороскоп - вторник, 12 юни 2018

Хороскоп

11-06-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Добрият жизнен тонус ще спомогне да се справите с многобройните си задачи. Денят ще бъде успешен и плодотворен. Той е особено подходящ за работа, защото ви позволява бързо да разрешите сложни проблеми. Могат да се появят както нови идеи, така и нови притеснения.

     
 

Телец

Този ден е подходящ за решаване на сложни проблеми. Вие сте в състояние да разрешите всяка объркваща ситуация, да съберете максимум информация и да извлечете правилните изводи. Ако ви измъчва неудовлетвореност, днес ще имате шанс да се измъкнете от това състояние.

     
 

Близнаци

Денят ще бъде благоприятен и хармоничен. Днес ще си бъдете напълно самодостатъчни. Звездите са готови да ви подкрепят в реализацията на желанията и плановете ви. Рискувайте умерено. Понастоящем е по-добре да не се правят покупки, ако не са планирани по-рано.

     
 

Рак

Няма да е лесно да се намери общ език с другите, тъй като сте по-нетърпеливи и раздразнителни от обикновено. Поради това е по-добре да избягвате ненужни контакти, празни разговори и спорове. Следобед са възможни приятни срещи или неочаквани новини, които ще повдигнат настроението ви. 

     
 

Лъв

Денят може да бъде напрегнат, но до сериозни проблеми едва ли ще доведе. Днес вие по-често ще сте критикувани, отколкото хвалени. Това може да е ужасно досадно. Не е желателно да се вземат важни решения. Ако планирате дългосрочни планове, бъдете подготвени за това, че ще трябва да направите значителни корекции.

     
 

Дева

Възможно е да има вътрешни проблеми, поради които ще трябва да промените плановете си, да отложите някакво дело. В същото време някои Деви ще получат важни новини, които ще ги накарат да преосмислят своите приоритети. Но постепенно ситуацията се стабилизира, успявате да възстановите реда и да се чувствате по-уверени във всичко.

     
 

Везни

Надежден ден за творчество, търсене на нестандартни решения. Ще бъде много трудно за тези, които ще бъдат принудени да се занимават със скучни и монотонни дела. Ще бъдете разсеяни по-често от обикновено, така че вероятността от грешки ще е по-висока. Опитайте се да правите по-чести паузи за почивка, това ще ви помогне да избегнете прекалената работа.

     
 

Скорпион

Един сложен ден. Въпреки трудностите и проблемите, които понякога ще възникват, не падайте духом и съхранете оптимизма си. Ще има възможност да се изпълнят някои стари проекти или да се върнете към дела, които преди това не сте могли да завършите.

     
 

Стрелец

Денят преминава много спокойно. Той е подходящ за постигане на планираното по-рано. Преди да предприемете действия, помислите още веднъж, за да не допуснете грешки. Не правете това, за което по-късно ще съжалявате.

     
 

Козирог

Не всичко ще върви според плана. Често ще се разсейвате и ще превключвате от една тема на друга. Това е много досадно и понякога води до грешки. Чувството за хумор ви помага да избегнете конфликти.

     
 

Водолей

Този ден е подходящ за завършване на работата, която е започнала по-рано. Всичко ще ви се получава много добре. Опитайте се да избегнете ненужно вълнение, да работите предпазливо и да бъдете внимателни.

     
 

Риби

Лесно можете да се заблудите и да повярвате в невъзможното. Вие сте твърде доверчиви, склонни да приемате желаното за действително. Втората половина на деня е по-спокойна. Незначителни разногласия обаче могат да доведат до сериозен конфликт.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Старайте се днес да бъдете в приповдигнато настроение, да владеете емоциите си. Занимавайте се със самоанализ и саморазвитие. Денят не предразполага към активни прояви и начало на нови дела. Ден за интелектуален труд. Противопоказни са самоволните прояви и авантюристичните действия. Добре е да простите на враговете си, на хората, които са ви обидили, да изплатите дълговете си, да се възстановяват отношения. Избягвайте всякакви конфликти, недоразумения и изглаждайте всички “остри ъгли”. Да се обърне повече внимание на семейството и децата.

Хубаво е да се посадят полезни растения, да се посеят добри мисли в другите, да се прави домашен ремонт. Не трябва да се яде месо. Добре е да се използват зеленчуци, плодове и техните сокове. Полезно е сухото гладуване.