Седмичен хороскоп за 11 - 17 юни 2018

Хороскоп

10-06-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Седмица богата откъм събития.

Събитията ще се развиват стремително за повечето от вас. Нарастване на физическата активност ще благоприятствува  и улеснява ефективността на работата ви. Ще успеете да разкъсате сковаващите обстоятелства. Активно ще участвате в много ситуации, даже ще предприемате рискови действия. Импулсивността може да ви подведе, затова се пазете от недостатъчно обмислени действия. Не се увличайте само по едно нещо, тъй като можете да постигнете добри резултати по няколко направления. Уязвими ще бъдете и в емоционален план, което ще рикошира в отношенията ви.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Телец

Всеки медал има две страни.

Деловата и личната страна на живота ви тясно ще се преплитат. Трудно ще можете да отделите едното от другото. Чувствата отново ще преобладават над разума. Ще бъдете заети с работа и тогава, когато другите почиват. Мнозина ще се сдобият с крупна придобивка. Някои ще попаднат направо в екстремална ситуация. Трябва да можете бързо да реагирате на случващото се край вас. Зарежете вашите съмнения, недоверие, колебания. Доверете се на знанията си и станете по-самоуверени.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Близнаци

Всичко е възможно, ако успеете да повярвате.

Добра настройка ще имате през следващите дни. Ще се радвате и на добро здраве. Ще се появят в ума ви нови и интересни идеи и планове. Дори да има някакви проблеми, бързо ще се оправите. Има малка опасност само. Ставате твърде податливи към чуждо влияние или мнение, твърде романтични и обръщате неусетно гръб на здравия разум. За свободните представители на знака ще има доста благоприятни възможности, стига да не ги пропилеете. Побързайте да се влюбите, докато моментът е подходящ!

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Рак

Можеш да избягаш от обществото , но не и от себе си.

В този период ви е необходимо наличие на спокойно място, където ще можете да се изключите от текущите проблеми и суетата, да отдъхнете и да съберете сили. Ще се радвате и наслаждавате на живота, когато около вас всичко е наред и тече спокойно и равномерно. В обстановка на комфорт и уют, обкръжени от любимите си вещи, вие ще можете да разкриете вашите доброта, нежност, толерантност и търпение. Вашето желание да покровителствувате може да бъде свързано със стремежа да разширите своето влияние върху другите.

Благоприятни дни- 11

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Лъв

Не властвам – обичам само свободата. Не бягам – страхът за мен е зона непозната.

Успешен период за вас в бизнеса и професионалната дейност. Ще бъдете особено активни, енергични и самоуверени, което ще ви направи притегателни личности за деловите партньори и лицата от противоположния пол. За реализиция на собствените ви цели, вие ще използвате всяка възможна ситуация за собствена изгода. Времето ви благоприятства, затова не изпускайте своя шанс. Благоприятно време за отдих в приятелска компания.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 11, 16, 17

     
 

Дева

Период на обновление.

В началото на седмицата отделете повече внимание на финансовите въпроси. Актуална за вас ще бъде темата за разходите и доходите. Добро време, ако имате да усвоявате нова дейност, ново направление. Ако замисляте промени не се сдържайте след 14 юни. Обновлението ще ви подейства сравнително добре. Във вашият живот може да се появи важно лице, което ще окаже влияние върху вас и ще остави отпечатък върху бъдещите събития.

Благоприятни дни- 11, 14, 15

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Везни

Развитието е път към бъдещето.

Трябва ви едно дълбокомислено самовглъбяване за преосмисляне на настоящето ви. Ревизирайте чувствата, целите си и вижте дали няма да стигнете до по-конструктивно решение какво да правите с живота си. Постарайте се да има съизмеримост между вашите претенции и възможностите ви. Създайте си един по-здравословен режим на съществуване. Практически нищо не заплашва финансовата ви стабилност. Романтичното настроение ще бъде свойствено за някои Везни през следващите дни.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Скорпион

Хиляди пътища водят към заблудата, към истината - само един.

Период на хармонично развитие на личността, проявление на творческите способности и художествени дарования. Нарастват вашето обаяние и привлекателност сред лицата от противоположният пол. Възможни са страстни любовни отношения. Ревността може да заслепи някои от вас и да ги докара до безразсъдни постъпки, което пък да доведе от само себе си до разрив в отношенията, затова се препоръчва да контролирате чувствата и емоциите си. Равнището на доходите ви зависи от вашият талант да се оправяте с парите и как ще го използвате.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Стрелец

Има начини да се справите и ще ги намерите.

При желание от ваша страна, можете да стъпите на пътеката на промените. В живота ви може да се появи човек, с когото да ви свързват общи интереси. Ако планирате нещо, то трябва да съберете повече информация. Не игнорирайте и възможностите за реклама. Не вземайте решения бързо и лекомислено, защото вероятността да сгрешите е голяма. Чести пътувания за тези, чиято работа е свързана с търговска дейност и посредничество. Нови запознанства и разширение на контактите. Бъдете крайно внимателни в интимните си отношения.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Козирог

Дайте ми опорна точка и аз ще поместя Земята. /Архимед/

Имате нужда да преразгледате досегашните си позиции и на спокойствие да обмислите възможните си действия. Неочаквано ще придобиете по-голяма смелост, когато се настроите на тази вълна. Вие можете с пълен глас да заявите своите желания и намерения, твърдо да проявите собственото мнение и своите позиции по различните въпроси, а също активно да се борите за реализиране на набелязаните планове и проекти. Това ще ви помогне да повярвате в себе си и да станете независими.

Благоприятни дни- 11

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Водолей

Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Седмицата носи смесено влияние за вас. Ще имате емоционални приливи и отливи. Направете по-добър разчет на времето си. Настъпил е благоприятен момент за повишаване на материалното равнище. Тези, които си търсят работа нека да изчакат още малко. Сега може само да проучвате. Постъпки предприемайте след 14 юни. Сериозни размисли ще ви налегнат. Решението, което ви трябва, ще изплува съвсем случайно и ненадейно. По-често ще сте пасивни наблюдатели на събитията, отколкото действащо лице.  Вашата силна страна е възприятието на действителността, не действието.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 11, 16, 17

     
 

Риби

Не угасвам – в мен живее светлината. Не пораствам – безгрижен съм като децата.

 Ще ви вълнуват повече земните неща и сериозните задачи.  Материалният аспект ви безпокои в известна степен. Има голяма вероятност да възникнат доста непланирани и неочаквани разходи. Въпреки, че ще сте неудовлетворени от своя външен вид в последните дни, няма да стихне интереса към вас от страна на противоположният пол, защото вие носите чара в себе си. Всяко нещо го разглеждайте многостранно, за да разбирате по-добре другите и да не бързате да изливате упреците си върху тях.

Благоприятни дни- 11, 14, 15

Неблагоприятни дни- 12, 13