Кристин след катастрофата: На моменти не можех да дишам от болка - bulgaria.utre.bg

Кристин след катастрофата: На моменти не можех да дишам от болка

09 юни 2018, 11:19 | Габи Иванова
  • Снимка:
    Кадър - Нова ТВ

Пострадалото момиче простило на Дивна, вярва че след ужаса вече е по-силен и добър човек

След катастрофата с певицата Дивна моделът Кристин Илиева получи много наранявания. И в момента тя продължава да се бори с болката и с психическата травма. Претърпява няколко операции, тепърва й предстоят и пластични. Ще се учи и да ходи.

„Имаше моменти, в които не можех да дишам от болка. Мисля, че тогава само адреналинът ме спаси, защото бях загубила наистина много кръв”, сподели пред Краси Боев Кристин Илиева.

Тя разказа, че нараняванията по краката й са изключително тежки. Допреди дни моделът се лекува и в клиника в Истанбул.

„Имам буквално откъснато месо от десния крак. На никого не пожелавам да изпитва тази болка”, споделя красавицата.

Тя вярва, че всяко нещо се случва с причина. Въпреки това признава, че все още има моменти, в които се предава духом и плаче.

„Продължавам да се боря с костна инфекция. Правя рехабилитация, ще проходя. Казват, че ще бъда добре. Ще работим и над белезите, които имам по краката. Все още не мога да се справя с тя”, споделя Кристин.

„Намелих сили да простя на Дивна за това, което стана, защото знам, че тя не го е направила нарочно. Това може да се случи на всеки. Просто е невнимание, можеше и аз да съм зад волана. Надявам се да бъде добре, защото е страхотно момиче”, каза Кристин.

Казва, че преди са били близки приятелки, но сега й е тежко да коментира техните взаимоотношения.

„На мен всичко това ми се случи, за да ме направи по-силна и по-добър човек. Сигурна съм обаче, че ме чака нещо много красиво. А лечението ми е 50% вяра”, каза моделът.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета