Дневен хороскоп - неделя, 10 юни 2018

Хороскоп

09-06-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

На пръв поглед обстоятелствата може да ви се сторят неблагоприятни, но това не е така. Всичко, което се случва е призив на съдбата да започнете най-накрая да реализирате това, което сте замислили. Нещата ще започнат да се нареждат добре за вас.

     
 

Телец

Денят подхожда за активен отдих, за смяна на обстановката, за кратко пътуване до интересно място. Ако останете в къщи рискувате да се създаде напрежение в отношенията с близките или по-старото поколение, ако има такова.. 

     
 

Близнаци

Сложен и противоречив ден, в който ще ви е трудно да запазите спокойствие. Възможни са разногласия с близките, но с бързо преминаващ характер. Някои ваши идеи, които ще предложите, вероятно ще срещнат негативен отзив.

     
 

Рак

Събитията през деня може да се подредят по интересен начин и да ви зарадват с приятни съвпадения или интересни възможности. Добре ще направите да се отпуснете и да загърбите всякакви разногласия в семейството. Не им давайте възможност да се развият.

     
 

Лъв

Денят сами можете да си го направите хубав и интересен – включете организаторските си способности. Може да почувствате леко неразположение, но ако превключите съзнанието си върху някаква работа и то само ще отшуми.

     
 

Дева

Денят ще премине доста приемливо.Важни събития не се предвиждат. Ако решите да прекарате времето си в компания, то значително весело ще си изкарате. Някакво събитие извън къщи може да ви донесе радост и приятни емоции.

     
 

Везни

Нищо важно няма да се случи, но настроението ви ще е добро, а това значи, че денят като цяло ще бъде хармоничен. Възможно е благоприятно съвпадение, което може да използвате за своите интереси.

     
 

Скорпион

Възможно е нещо да предизвика у вас силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да не провокирате конфликтни ситуации. Времето е подходящо да обърнете внимание на себе си. 

     
 

Стрелец

Днес може да си позволите да направите нещо непланирано, с което да си доставите радост, дори да е свързано с разходи. Може да поканите гости на вечеря. Ще си прекарате чудесно и ще се заредите с добро настроение.

     
 

Козирог

Денят е свързан с някои изкушения и ще бъдете подложени на проверка за вашата устойчивост. Съблазни ще има различни и ще е трудно да им се устои, но вие умеете да вземате верни решения и да не се поддавате на слабостите си.

     
 

Водолей

Благоприятен ден. Някакво неочаквано събитие може да ви достави радост или нещо, което да ви донесе удоволствие. Възможна е среща със стари познати или някой да ви се отблагодари за помощ, услуга, която сте му оказали преди.

     
 

Риби

Спокоен ден. Отлично подхожда за приятелски разговори и приятно прекарване на времето, но някои могат да решат да довършат нещо, което са започнали преди. В личните отношения има някакви неясноти, но сега не е време за изясняване.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е пряко свързан с измененията в ценностната система на човек, когато той може да види себе си от страни. Човек е това, което мисли. Една жена сънувала чудовище. Тя бягала, опитвала се да се скрие, но то винаги я откривало навсякъде. Накрая я настигнало, тя ужасена го запитала:”Сега какво ще ми направиш?”Чудовището отговорило: “Ти решаваш. Сънят си е твой.” В този ред на мисли тя можела да реши да бъде изядена, чудовището да се превърне в красив принц като при “Красавицата и звяра” или просто да изчезне. До голяма степен и ние създаваме чудовища в нашите мисли. Както се казваше “Лошите мисли са лукс, който не трябва да си го позволяваме”. Трябва да се учим да имаме контрол над собствените си мисли и да творим само прекрасни неща с ума си, да превръщаме негативното в позитивно. Ако мислим само добри неща, светът ще ни отговори положително. Да превърнем живота в купон!