Запалилият българския флаг остава зад решетките - bulgaria.utre.bg

Запалилият българския флаг остава зад решетките

07 юни 2018, 11:43 | Ани Валентинова
  • Снимка:
    КАДЪР/YOUTUBE

Михайлов разпространи скандалния клип в сайта си

Михаил Михайлов, който запали българския флаг пред Съдебната палата в столицата, остава в ареста. Това стана ясно, след като Специализирания наказателен съд му наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“.
Веднага след излъчването на клипа прокуратурата се самосезирала. Образувано е разследване за опетняване на националното знаме и за хулиганство с изключителен цинизъм и дързост. Установено е, че клипът е заснет на 29 май и публикуван на 2 юни в сайта „Гласът на Стара Загора“. Сайтът е собственост на лицето, разпространило клипа.
Припомняме, че в последното видео на Михайлов той споделя „Днес, 02.06.2018 г., отидох пред Съдебна палата - София. Това е бърлогата на двете най-големите престъпни групи в България - Съда и Прокуратурата. Там запалих националния флаг на България, а после и се измочах отгоре му...“. После се показват кадри на самото оскверняване на българския национален флаг.Коментари (1)

Потребител
dsfds
Че е бърлога на престъпни организации и личните им охрани МВР в това няма и съмнение, но българите не са заслужили такова оскверняване на знамето. Тъпак. Иначе че най големите престъпници в България са по върховете на власта това е ясно. Заслужават смъртно наказание. А този човек затвор извесно време.
11 юни, 00:23 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Крими