Двамата избягали затворници се укривали заедно в апартамент в Ботевград

Владимир Пелов и Радослав Колев изкарали там 40 дни

След бягството си от Централния софийски затвор Владимир Пелов и Радослав Колев се укривали заедно в апартамента в Ботевград. Там прекарали 40 дни. Преди 10 дни Пелов и Колев напуснали жилището, а по-късно в апартамента се върнал само Пелов. Това съобщава NOVA телевизия, като се позовава на свои източници.

Апартаментът е собственост на приятел на Пелов- Нико Петков. Той е двоен убиец, осъден е, но се е самоубил в следствения арест. Последно в апартамента са живели съпругата на Петков и двете им деца. В това жилище вчера антимафиотите намериха взривни вещества. Двамата избягали затворници отишли в апартамента на 25-25 април. Били с променена външност- не се подстригвали и имали дълги бради. Сигнали за Колев обаче не били подавани в полицията. Пред телевизия съседи не потвърдиха да са виждали двамата издирвани.

Вчера стана ясно, че при престрелка късно вечерта на 4 юни, е загинал Пелов, а тежко ранен е бил Марио Панчев, който е криминално проявен. Панчев е в тежко състояние в „Пирогов“. Пелов е бил убит с три куршума-един в лицето и два в крака.