Дневен хороскоп - четвъртък, 7 юни 2018

Хороскоп

06-06-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес може да се появи привлекателна перспектива за вас. Избягвайте спорове с представители на противоположния пол и проявявайте особена деликатност в разговорите си. Вечерта е удачно време за тесни приятелски срещи.

     
 

Телец

Днес ще се проявите като необичайно активни и инициативни, но се постарайте да не бъдете прекалено неотстъпчиви, защото съществува такава опасност. Вечерта можете да се отдадете на по-спокойни удоволствия.

     
 

Близнаци

Денят ви се очертава да бъде със средни показатели на физическа активност, с ниски показатели на интелектуална активност, а също се очаква понижение и  на емоционалните показатели.

     
 

Рак

Днешният ден обещава да бъде колкото напрегнат, толкова и плодотворен. Това, което имате да вършите може да не е приятно, но е необходимо. Вашите показатели на физическа, интелектуална и емоционална активност са малко под средното равнище.

     
 

Лъв

Днес може да ви съпътстват малки неуредици или пререкания. Ако имате предстояща среща с работодател, бъдете много внимателни. Заемете се със самоусъвършенстване, самообразование, но в никакъв случай не проявявайте самолюбие.

     
 

Дева

Денят ще е благоприятен за вас. За да не губите излишно време, добре е още от сутринта да планирате делата си. Преместете деловите срещи във втората половина на деня. В ранния преди обед можете да се заемете с битовите или други проблеми.

     
 

Везни

Вашите активни прояви не навсякъде ще срещнат разбиране и положителен отклик. Неприятел в днешния ден ще ви бъде неувереността в себе си. Вечерта е подходяща да сте в тесен семеен кръг.

     
 

Скорпион

Днес ще бъдете в плен на собствените си фантазии и някои от тях могат да се реализират съвсем неочаквано в една или друга форма. В някой момент ще трябва само да помислите за нещо, което желаете и то ще се осъществи като с магическа пръчка. 

     
 

Стрелец

Бъдете сдържани към колегите си в днешния ден. Има вероятност вашата прекомерна бъбривост да бъде изморителна за другите. Чувствата ви ще бъдат толкова дълбоки, че просто не остава място за здрав разум.

     
 

Козирог

Доброто ви отношение и проявите на внимание ще открият пред вас вратите на всяко общество. Постарайте се да не се разделяте с тези качества през целия ден. Изчакайте с отправянето на предложение към деловите партньори.

     
 

Водолей

Днес ще ви съпътства късметът, което ще повиши вашата трудоспособност, енергичност и приповдигнатост на духа. Без всякакви опасения се заемете с делата си. Вечерта си осигурете непременно пълноценна почивка.

     
 

Риби

Добре ще е днес да останете повече в сянка на работното място. Придържайте се към изчакващата позиция. Не изказвайте своето мнение преди ръководителят да каже своето и не отправяйте никакви искания.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Този ден може да се нарече стресов. Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Някои го смятат за ден на разгул на вампирите. Активен трябва да бъде само външният живот, а вътрешно трябва да запазите спокойствие. Това е много труден ден, изискващ огромна вътрешна дисциплина и отдаденост. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Общуването с други хора не носи полза сега. Сексуалната енергия на този ден подкопава здравето. Не трябва да се поддавате на провокации, изкушение за отмъщение. Благоприятно е да практикувате саможертвеност, смирение, покаяние, разбиране и прошка. Опасно е да се отдадете на гнева си. Добре е да се пости. В дома трябва да се извършват ритуали за пречистване - почистване и поръсване със светена вода, опушване с тамян.