Дневен хороскоп - сряда, 6 юни 2018

Хороскоп

05-06-2018, 18:33

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес всякакви спонтанни идеи ще бъдат добър начин да промените нещо в живота си. Имате шанс да се справите с много проблеми, но за това ще трябва внимателно да следите езика си. Всяка проявена грубост и неподходяща критика ще развалят всякакви договорености.

     
 

Телец

Хороскопът ви за днес счита, че денят ще е процъфтяващ във всичко, с изключение на отношенията с близките. Напълно е вероятно влошаване на конфликтите в семейството, за всички стари въпроси, на които не можете да сложите край по никакъв начин.

     
 

Близнаци

Сега е моментът да обърнете особено внимание на собственото си здраве и да не се занимавате с проблемите на други хора. Има възможност някои от вас да получат нови предложения, но по-добре не бързайте да отговоряте, тъй като ситуацията е нестабилна и всичко може да се промени още няколко пъти.

     
 

Рак

Днес съсредоточете всичките си усилия върху професионалните въпроси и ангажименти. Може да изглежда, че с някои проблеми не можете да се справите сами - не се колебайте да помолите за помощ някои по-опитни колеги, за да избегнете собствени грешки.

     
 

Лъв

Хороскопът ви силно препоръчва да бъдете изключително внимателни с проявлението на вашите емоции. Тяхната прекомерна демонстрация е в състояние да създаде проблеми както на вас, така и на околните. Не допускайте твърде близо до себе си по-малко познати хора.

     
 

Дева

Отрицателните емоции да се държат под контрол, те не трябва да развалят това, което е добро. На работното място внимавайте във всичко, дори и в малките неща. Необходимо е да се преработи работната документация, да се въведе ред в нея.

     
 

Везни

Днес може да ви се изсипят като от рога на изобилието не подаръци и приятни изненади, а множество задачи, които трябва да решите в най-кратки срокове. Не се бунтувайте. Някои въпроси все пак трябва да се отложат за по-късно, за да ги решите на свежа глава.

     
 

Скорпион

Не се страхувайте да поемете инициативата във всичко свързано с любовните взаимоотношения, а в живота ви достатъчно скоро промените ще започнат да се случват към по-добро. Не е необходимо да отказвате да помогнете при проблемите на другите хора. Именно днес е ден за това.

     
 

Стрелец

Вашият хороскоп ви предупреждава - бъдете внимателни, бъдете бдителни - можете да станете атрактивна плячка за хора, които обичат да се възползват за чужда сметка. Дори няма да осъзнаете, че сте използвани, докато не стане твърде късно.

     
 

Козирог

Сега не е време да се отпускате. Чака ви много работа, но това ще спомогне да укрепите своите позиции. Очаквайте прояснение на допълнителни ситуации. Вечерта може да се съберете с приятели – важно е да си починете от работата.

     
 

Водолей

Вашите вътрешни демони водят истинска война. Правете всичко възможно, за да избегнете конфликтите, споровете и изясняване на отношенията, особено с близките хора, с партньора си.

     
 

Риби

На този етап сте много по-уязвими, отколкото си мислите. И следователно чуждото влияние може да ви се отрази по-силно. Бъдете много внимателни, не предприемайте никакви важни стъпки, не влизайте в конфликти и освен това не ставайте техен инициатор - колкото по-малко действия предприемате, толкова по-малка е вероятността да сбъркате.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Това е много хармонично време, златната средна между духовния и материалния свят. Енергията на този ден влияе върху увеличаване на интелекта. Може да получите „подсказване” от Вселената как да решите своите важни проблеми. Ден, в който се постига мъдрост чрез опит, получени уроци, знания, чрез други източници. Този ден не е предназначен за решаване на сериозни финансови проблеми, сключване на договори и сделки. Не започвайте нови проекти. Решението на незначителните проблеми и второстепенни въпроси обаче е приемливо. Този ден е добър за обобщаване.

Денят също се счита и за ден на отвореното сърце. Помогнете на другите, покажете милосърдие и щедрост, не съдете, прощавайте и сами поискайте прошка. Днес е страхотен ден за пренареждане на къщата, за променяне на интериора. Освен това можете да ядете толкова, колкото си искате. Храната се усвоява много добре и изгаря без остатък.