Дневен хороскоп - вторник, 5 юни 2018

Хороскоп

04-06-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес може да има разминавания в много неща днес. Бъдете по-търпими към околните. Не бързайте да реагирате веднага на техните думи и постъпките им. Често първо действате (реагирате), а после мислите.

     
 

Телец

Днес няма да бъдете осенени от кой знае какво вдъхновение за работа. Преценявайте внимателно на кого споделяте личните си проблеми. По-добре ще е да спестите подробностите от личния си живот и да не се повлиявате от чуждите съвети.

     
 

Близнаци

Днес бъдете внимателни, защото вашата разсеяност може да доведе до загуби и кражби. Възможно е да се появи нужда от внезапни или планирани разходи като закупуване на дрехи, обувки и други.

     
 

Рак

Семейните въпроси и проблеми могат да излязат на преден план през днешният ден. Хубаво би било да намерите някакво  поле за изява. Разговорите с началството ви ще бъдат лесни, но няма да доведат до бърз резултат.

     
 

Лъв

Благоприятно е за съвместна работа и за сътрудничество над общи проекти. Ще ви хрумнат нови и полезни идеи. Лесно ще се осъществява общуването ви с околните и решението на сложните задачи.

     
 

Дева

Не пренебрегвайте възникващите проблеми, дори малките препятствия. Именно сега е най-вероятно да намерите тяхното разрешение. Ще зачестят контактите, срещите и деловите преговори, ще приижда нова информация.

     
 

Везни

Денят ще ви донесе добро настроение и ще успеете да виждате всичко във весели краски. Вашата самоувереност веднага се забелязва. Някои ги очакват приятни срещи и изненади, възможни нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.

     
 

Скорпион

Ако усещате днес спад в жизнения си тонус, значи сте надценили силите и възможностите си. Самочувствието ви ще е леко занижено, а настроението е променливо. Не се отпускайте под напора на обстоятелствата.

     
 

Стрелец

За някои от вас животът днес няма да се покаже от към най-добрата си страна, но все пак важното е, че всичко ще се оправи. Не са изключени разногласия с човек, когото харесвате. Бъдете по-отстъпчиви и готови на компромиси.

     
 

Козирог

Днес може да почувствате известен дискомфорт. Денят носи известна неопределеност. Всичко обаче е преодолимо. Трябват само здрави нерви и повече търпение. Не допускайте да ви отправят негативни внушения.

     
 

Водолей

Денят би могъл да с нарече добър, но само ако не се поддавате на хорски провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост, която ще проявите, може да ви коства много. Някои ще бъдат споходени от много добри идеи.

     
 

Риби

Денят не е по-различен от всички останали, но ще успеете да видите по нов начин някои  неща и да ги преосмислите. Не бързайте с вземането на решения. Дайте си още време. Не е настъпил подходящият момент.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е активен и творчески. На този ден човек трябва да бъде честен и справедлив, дори и в малки неща. Хората трябва да бъдат активни, обединени, груповите занимания са полезни, добре е за обсъждане на колективните проблеми. Ден на приятелството, затова е полезно да се събирате с приятели, роднини, в сдружения с хора, за духовни разговори. Не може да получите собствена изгода за сметка на отказ от принципите, честността и справедливостта. Днес това е наказуемо и скоро ще ви се върне. Да се избягват всякакви скандали. Не се препоръчват занимания с трудоемка работа, но е добре  да се изпълняват физически упражнения, да се прекара повече време навън, където може да се зареждате с елементите на стихиите – вятър, вода, земя, растенията.