Седмичен хороскоп за 4 - 10 юни 2018

Хороскоп

03-06-2018, 18:35

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Мисълта гради, мисълта руши.

Планетното разположение през тази седмица може да се интерпретира като “Каквото посееш, това ще пожънеш”, особено до колкото касае сътрудничеството и взаимоотношенията. Препоръчва се да обърнете внимание на здравето си, да вземете профилактични мерки, въпреки, че ще се радвате на добър жизнен тонус. Трябва да помогнете на организма си да укрепи защитните си функции. Ще сте склонни към внезапни и необмислени действия. Напрежението на работното място малко ще ви поизпоти, но няма нищо страшно. Сложете в ред документацията си и нещата си, и работете с повишено внимание..

Благоприятни дни-  4, 5    

Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Телец

Никога не е късно да постъпиш правилно.

Вратата на новите възможности ще бъде широко отворена пред вас. Не бързайте да отхвърляте никоя от тях, дори някоя да ви се струва много незначителна. Седмицата ви ще премине под знака на любовта. Отношенията ви с близките хора ще се развиват успешно. Може да отворите нова страница или да преоткриете отново човека до себе си. Благоприятно време за вас в сферата на натрупването. Навлизате в етап на трансформация. В професионалната сфера ще се повишава постепенно вашият авторитет. Евентуални проблеми може да имате откъм страна на партньори, при работа с документи и необмислени постъпки от ваша страна.

Благоприятни дни-  6, 7 

Неблагоприятни дни- 4, 10

     
 

Близнаци

Изградете си ново виждане за нещата и светът ще се разкрие в друга светлина за вас

Заемете се с въвеждане на ред в дома и на работното си място. Заемайки се с благоустройство на пространството около себе си, ще се повиши и подобри вашето самочувствие. Здравето ви сега е свързано по някакъв начин с реда. Възможни са позитивни промени в службата. Срещи с важни личности може да разкрият неподозирани възможности. Бъдете отворени за всичко ново и се възползвайте. Ще прозрете нещо важно за вас. Добре ще е да разчитате само на себе си и да не очаквате чужда помощ. Дори да ви откликнат, ще бъде без съответното желание.

Благоприятни дни- 4, 8, 9

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Рак

Надявай се на доброто, подготви се за злото и бъди някъде по средата

Спокойната атмосфера ви зарежда с нова енергия и изцелява миналите преживявания. Усещате се в мир със себе си и околните в този момент. Вътрешната смяна на нагласата ви изпълва с живот и вдъхновение. Предпочитате повече да мечтаете за любов, отколкото да правите такава и то предимно жените. Носите в себе си неясни и неосъзнати желания, които още не могат да изплуват на повърхността. Преговорите ще вървят бавно. Желателно е всяко нещо да бъде потвърдено документално.

Благоприятни дни- 6, 7, 10     

Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Лъв

Животът е един голям театър.

Благоприятна ще е седмицата, но само, ако успеете да овладеете своето самолюбие. Ще преобладава деловото настроение при вас. В последните дни на периода от най–дребните неща може да се създадат спорове с колегите ви. От там нататък вие сте си сами сценариста. Бъдете внимателни във финансовите дела. За предпочитане е да не вземате и да не давате пари на заем. Периода е удачен за решаване на семейните проблеми - от битови до романтични. Децата ще ви зарадват с нещо хубаво. Всичко ще ви се удава с минимални усилия и време.

Благоприятни дни- 8, 9   

Неблагоприятни дни- 4, 10

     
 

Дева

Винаги между лошото има и хубаво.

Няма да ви е лесно тази седмица. Трудно ще се концентрирате. Във вас се натрупва доста излишна ментална енергия. Семейните грижи ще ви дойдат в повече. На работното място също се очертава известно напрежение. Вашите нови начинания обаче ще бъдат подкрепяни от звездните сили. Ще имате силен спонтанен порив, който ще ви се иска да последвате. Желанието за нещо по-различно ще ви подтикне към общуване с различни хора. Венера ще засили романтичността и сексуалните ви импулси и ще ви разкрие мистериите на секса.

Благоприятни дни- 10     

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Везни

Действай и създавай.

Сполуката ще бъде ваша спътница. Планетарната обстановка е благоприятна за вас.  Служебните дела ще изискват максимална концентрация, дисциплина и организираност. На вас ще ви е необходима спокойна, комфортна и уединена обстановка. Едва ли ще изпитвате остра потребност от общуване. Външният свят ще пречи на стремежа ви за вътрешна хармония. Сега е по-подходящо времето за съсредоточаване върху индивидуални проекти, а не върху колективните. В главата ви се въртят доста практични идеи.

Благоприятни дни-  4, 5    

Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Скорпион

Смехът подмладява и удължава живота.

Ситуациите около вас продължават да се подобряват. Това, което сте започнали, ще има добро продължение и благополучно завършване. Ако се окажете верни на целите си, то обстоятелствата ще ви открият нови перспективи и ще поддържат начинанията ви. От странични източници ще получите още полезна информация. Помнете, че всичко се преодолява по-лесно с чувство за хумор. Любимият човек вероятно ще намери с какво да ви изненада приятно.

Благоприятни дни-  6, 7 

Неблагоприятни дни- 4, 10

     
 

Стрелец

За да е интересен живота трябва да има от всичко по малко.

Седмицата ще бъде обикновена и с нищо незапомняща се. Някой от близкото ви обкръжение може внезапно да ви изненада с действията си. Постарайте се да сте готови да запазите самообладание и търпение. Добро време за подобряване на социалният статус, за партньорски отношения и за развитие на собствени дела. Планетарните вибрации не благоприятстват бизнес делата. Позитивното ви мислене подпомага дългосрочното планиране.

Благоприятни дни- 4, 8, 9

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Козирог

Всеки търси това, което отговаря на него, но не винаги го намира.

Повишава се жизненият ви тонус и самоувереността. Засилва се вашата фантазия, чувството ви за красота и интуитивното възприятие за околния свят. Ще имате стремежи към лидерски позиции и по-високи постижения. Насърчавайки другите, ще насърчавате и себе си. Носите силен заряд в себе си. Планетните транзити подтикват към задкулисни действия, тайни изследвания и скрити романтични приключения. Внимавайте психичното напрежение през седмицата да не премине над пределите на допустимото, тъй като организмът ви ще реагира с неразположение или заболяване.

Благоприятни дни- 6, 7, 10     

Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Водолей

Избирайки началото на пътя си, ние избираме всъщност и своя край.

Имате всички шансове да се насладите на приятно и безметежно съществуване. Твърде е вероятно пътуване по семейни причини. Правете профилактика не само на дома си, но и във взаимоотношенията си с околните. Неусетно дори за вас, преминавате към нов модел на поведение, което е изцяло във ваша полза. На неангажираните Водолеи може да им се усмихне късмета и да бъдат въвлечени в романтични авантюри, които обаче няма да са дълготрайни. Липсата на време ограничава до минимум културните ви интереси.

Благоприятни дни- 8, 9   

Неблагоприятни дни- 4, 10

     
 

Риби

Музиката е живот, а любовта - музика.

Използвайте благоприятната звездна карта, както и вашият ентусиазъм и трудолюбие. Може даже да привлечете съмишленици, които ще са ви от полза. На работното място обстановката ще бъде стабилна. Ще се насладите на приятното общуване на човек от противоположния пол, но ще предпочетете да остане в тайна за пред другите. За любовта настъпва малко динамично време. Приемайте нещата такива, каквито са и без да се поддавате много на прекомерни емоционални преживявания.

Благоприятни дни- 10     

Неблагоприятни дни- 6, 7