Дневен хороскоп - неделя, 3 юни 2018

Хороскоп

02-06-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Споровете в семейството могат да бъдат причинени от нежеланието на близките да се съобразяват с вашите интереси. Направете някои отстъпки, ако сте готови за тях, но не позволявайте на никой да ви манипулира.

     
 

Телец

Оставете си свободно време, което да прекарате в приятелска среда. Решението, което ви трябва, ненадейно можете да откриете в компанията на приятелите си. Малките физически натоварвания ще са полезни за вас.

     
 

Близнаци

Малко относителен период. Изберете по-спокойни и релаксиращи занимания. Най-добрият начин за разрешаване на проблеми в отношенията с близък човек е честният разговор и признаването на грешките.

     
 

Рак

Финансовото положение може да стане повод за разправии в семейството. Опитайте се да сведете до минимум разходите, свързани с удоволствията и развлеченията. Като изключим това, днешният ден няма да е много лош.

     
 

Лъв

Денят е противоречив, изискващ добре обмислени действия. Работата и домакинските дейности няма да ви оставят много време за забавление и почивка. Бъдете подготвени за факта, че по-ранните ви планове може да претърпят промени.

     
 

Дева

Този ден трудно може да се назове неутрален. Присъстват както негативни, така и позитивни тенденции и единствено от вас зависи кои ще надделеят. Обърнете внимание на малките неща: по-късно ще се окаже, че те са много по-важни, отколкото изглеждат сега.

     
 

Везни

Жизнената ви сила е леко снижена. Не се учудвайте, ако почувствате по-сериозна умора, и се обадят някои здравословни проблеми. Смяната на настроението и напрегнатият емоционален фон могат да повлияят на вашите взаимоотношения с близките ви.

     
 

Скорпион

Емоционалните ви привързаности стават все по-силни, но не винаги можете да контролирате емоциите си, които могат да повлияят неблагоприятно на развитието на взаимоотношенията в този ден.

     
 

Стрелец

Сътрудничеството ви е свързано със сериозни проблеми, а сляпото следване на съвети от други хора може да има непредсказуеми последици. Чрез общуване с околните, ще откриете решението, от което се нуждаете.

     
 

Козирог

Не се страхувайте от трудностите, те със сигурност са преодолими - притежавате достатъчно упоритост, интелигентност и въображение, за да откриете изход дори и от най-трудната ситуация.

     
 

Водолей

Избягвайте да посещавате многолюдни развлекателни мероприятия. Звездите ви съветват да намерите време за спорт, йога, танци или просто за разходка сред природата, кратко пътуване.

     
 

Риби

Денят има малко тежка енергия и затова избягвайте всякакви провокации от страна на околните, за да не си развалите настроението. Избягвайте да мрънкате на близките. Намерете си някакво занимание, което да ви доставя удоволствие  и му се посветете изцяло. Това ще ви успокои и релаксира.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Енергиите на този ден дават възможност да се разграничат нашите мисли от мислите, наложени от външно влияние, способстват процеса на морално прочистване на душата и мислите. В този период трябва внимателно да погледнете вътре в себе си, да анализирате мислите и действията си. На този ден можете да се отървете от отрицателните влияния на даден човек: за целта трябва да прекъснете не само външни, но и умствени контакти с него. Денят носи опасност да падне в мрежите на други хора. Бъдете предпазливи и с новите идеи, със случайните познати. На този ден постъпват различни предложения, които изкушават човек в неговите слабости, и в резултат на това има възможност да се натъкнете на неблагоприятна ситуация. Добре е да почистите пространството на къщата с огън. Не заемайте и не връщайте заеми днес. Сънищата могат да ви изплашат, но те не се сбъдват.