Дневен хороскоп - събота, 2 юни 2018

Хороскоп

01-06-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Нека думите ви да не се разминават с делата ви. Сега не е най-доброто време за вземане на важни решения. Причина за много беди е вашата прекомерна гордост. Ще  имате успех сред противоположния пол.

     
 

Телец

Хармоничните тенденции ще преобладават над нехармоничните. Разчитайте повече на собствените си сили и по-малко на помощта на околните. Внимателно се отнасяйте към противоположния пол.

     
 

Близнаци

Днес избягвайте крайностите, тъй като те могат да ви изведат далеч от правилните решения. Не трябва да реагирате импулсивно на изказванията на околните, дори да е засегнато вашето честолюбие и достойнство.

     
 

Рак

Безсмислено е да се затваряте в себе си и да си слагате маската на безразличието. Може да се почувствате малко потиснати, но и това ще отмине. Не се срамувайте да изразите чувствата си, каквито и да са те.

     
 

Лъв

Подходящ ден да се погрижите за външния си вид, да направите някои покупки и да обновите гардероба си. Отнасяйте се предпазливо към постъпващи предложения. Вярната ви преценка има голямо значение в случая.

     
 

Дева

Днес ще усетите твърда почва под краката си. Вътрешният ви глас ще ви помогне да избегнете сложните ситуации. Не бързайте да правите прибързани изводи. Важно съобщение ще ви донесе приятни емоции.

     
 

Везни

Добре е да не прекалявате с емоциите, тъй като всички въпроси ще се разрешат благополучно. Придържайте се днес към правилото: “мълчанието е злато”. Ако отивате по покупки, вземете си съветник, хем ще имате и приятна компания.

     
 

Скорпион

Вие ще се хвърляте в различни направления, което ще ви лиши от вашата цялостност. Добре е да се поучите от грешките на другите, за да не допускате свои. Дадени обещания днес трябва да се изпълнят в срок.

     
 

Стрелец

Уточнете дългосрочните и краткосрочни цели, сформирайте настоящите задачи. През деня около вас могат да се създават различни противоречиви ситуации, но ще успеете да запазите вътрешното си спокойствие.

     
 

Козирог

Нужно е да запазите спокойствие и хладнокръвие и само така ще решите текущите проблеми и противоречия, а не със сила. В личния ви живот е настъпила пауза. Денят е по-важен за родените от 8 до 12 януари.

     
 

Водолей

Избягвайте празната загуба на време, също така не допускайте никакво претоварване, нито психическо, нито физическо. Без друго за един ден не можете да се оправите това, което се е натрупало от дни и седмици.

     
 

Риби

Днес много неща ще ви станат понятни и ще придобиете съвсем друго разбиране за тях, тъй като енергията на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде възможност реално да погледнете на света около себе си.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

На този ден всичко, което се случва, всички ситуации ще отразяват вътрешните проблеми и състояния като огледало. Всичко, което ще бъде казано и чуто в този ден, ще се окаже истина и тази информация ще бъде предназначена именно за вас, за да работите по отстраняване на недостатъците си и за по-нататъшния път към желаната цел. Денят е благоприятен за релаксация, но трябва да се опитате да запазите трезвостта на ума и обективно да оценявате себе си и другите. Не се поддавайте на илюзии, ниски инстинкти и негативни мисли. Огледалото на ума ще покаже всичко, което се е натрупало в умствения багаж.

Сънищата могат да покажат какво ви пречи да живеете и да предложат начини за излекуване от болестта. Препоръчително е да спите по-малко, в противен случай можете да се събудите в разбито състояние.